Pijnlijke oksel

  • #1

    Ik heb vanaf gisteren in eens een pijnlijke oksel nadat ik iets voelde en er op drukte. Ik voel ook een bultje in het midden van mijn oksel zitten onder de huid en het lijkt ook tot boven de huid te komen want het is wat rood. Ik heb momenteel ook een Antibiotica kuur vanaf woensdag dus misschien heeft het daar mee te maken? De kuur heb ik tegen een haarnest cyste die binnenkort wordt verwijderd, de cyste heb ik op een totaal andere plek zitten en is ook weer opengeknap afgelopen donderdag en is nu weer bijna weg. De kuur duurt nog tot woensdag.

    Ik maak me erge zorgen omdat ik nu niet bij een huisarts terecht kan, ik heb de hele nacht niet geslapen door nare gedachten vanwege oksel en ik kreeg weer eens een paniek aanval helaas.

    Reageer
    #2

    Het kan een puist zijn, een steenpuist of wellicht een insectensteek...
    Moeilijk om daar zo ongezien iets over te zeggen. Blijf er vanaf en als je er morgen nog veel last van hebt, ga dan even naar de huisarts.

    Reageer
    #3

    Ik ga morgen sowieso naar de huisarts. Het zit net onder de huid en toch iets groter dan verwacht, rood en ovaal. Van de bult zelf zie i eigenlijk niets. Ik zal er eens een foto van maken.

    Reageer
    #4

    Mijn arm wijst naar boven en onder de rode plek zit een ovalen bult, ik vermoed ook dat de bult plat is maar dat weet ik niet helemaal zeker. Ik kreeg er last van nadat ik in een zwembadje had gelegen nadat me ma er ook nog eens op ging drukken want ik voelde eerst wat kleins.

    Reageer
    #5

    [attachment=5379]20160724_141936.jpg[/attachment]

    Reageer
    #6

    Omdat je een irritatie hebt zou het ook een onderliggende lymfeklier kunnen zijn. Ook niet ernstig..

    Reageer
    #7

    Daar had ik niet aan gedacht. Die Cyste bij mijn billen kan dus de oorzaak zijn van een dikke klier. Ik laat weten wat de dokter er morgen over weet te vertellen.

    Reageer
    #8

    Dat zou inderdaad kunnen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Mijn huisarts zegt dat het ontstekingen zijn en als mijn huidige kuur er niet tegen werkt krijg ik direct een andere er achter aan, dus moet ik aan het einde van de week misschien terug komen.

    Als ik nu douche gebruik ik ook Betadine zeep voor de plaatsen waar ik altijd snel (bultjes) ontstekingen krijg zoals de liezen en nu dus ook de oksel. Ik ben verder gewoon wel schoon, douche me elke dag, droog goed af, zweet niet overmatig, mijn zusje is Assistente bij een dokter en zij zegt dat ik gewoon gevoelig ben voor ontstekingen, ik ga daarom ook nu stoppen met roken want dat kan helpen tegen dit soort kwaaltjes. Ik rookte altijd nog maar 1 of 2 in de avond dus voor mij zal het niet moeilijk zijn om te stoppen.

    Bedankt voor de ruimte iig.

    Reageer
Reageer op: Pijnlijke oksel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief