Ik voel me zo slecht

  • #1

    Wie kan mij nog raad geven? Ik heb al heel lang last van een heel raar gevoel in mijn hoofd; het gevoel alsof er iets 'te veel zit'. Het lijkt net of mijn hoofd uit elkaar kan knappen (anders dan hoofdpijn). Verder ontzettend moe en zweverig. Ik heb veel onderzoek gehad en steeds hoor ik weer 'alles is goed' en 'we weten het ook niet meer'. Ik heb het ook al in de alternatieve hoek gezocht maar daar heb ik ook geen baat bij.
    Het beklemde gevoel in het hoofd straalt ook nog door tot aan mijn maag. Ik weet gewoon niet meer wat ik moet doen, elke dag is een ramp en ik ga me er op psychisch gebied ook niet beter op voelen.. Er zullen nu vast mensen komen met advies psycholoog maar daar ben ik ook al geweest (terwijl ik daar niet van dacht dat die me kon helpen maar je probeert alles; echter op dat gebied moeten we het niet zoeken dat weet ik zeker). Alle adviezen zijn welkom want ik weet het niet meer..
    Mijn ogen zijn nagekeken, hersenscan gehad, longfoto, accupunctuur hielp niet... Zo kan ik nog wel even doorgaan. Help want ik weet het niet meer en heb het gevoel erg alleen te staan hierin.

    Reageer
    #2

    Ja, inderdaad denk ik aan een psychische oorzaak: overbelasting, teveel aan je hoofd hebben.

    Waarom spreek je jezelf zo stellig uit dat dat niet de reden kan zijn? Heb je verstand van psychische zaken? Ben je zelf psycholoog? Of vind je psychologie misschien onzin?

    Kun je je ervaringen en symptomen uitgebreider beschrijven? Kun je vertellen welk onderzoek er gedaan is, en wat de uitslag is?

    Reageer
    #3

    Nee ik sta absoluut daar niet negatief tegenover maar het gaat voor mij niet op. Het is net zo als dat niet iemand moet zeggen dat acupunctuur bijv iets voor me is want dat heb ik ook al geprobeerd... En ik weet gewoon zeker dat ik op dat gebied niks 'mankeer' en dat is ook vastgesteld..

    Reageer
    #4

    Het is niet zozeer dat er iets mankeert, alsof je iets tekort komt. Misschien ben je wel overbelast en doe je juist wel teveel, en neem je dus teveel hooi op je schouders, ben je perfectionistisch en kun je nog beter leren delegeren.
    Zie het liever niet als kritiek, maar als kans je nog verder te ontwikkelen, en weer meer te leren.
    Het zou zonde zijn als je deze kans liet liggen, het is toch een duidelijk signaal van het lichaam, om jezelf verder te ontwikkelen.
    Sorry voor mijn confronterende reactie, maar jouw symptomen wijzen het meest op spanning en stress...

    Reageer
    #5

    Ik vind jullie boodschappen heel fijn alleen ik probeer duidelijk te maken dat dat al uitgesloten is; ook uitgebreid onderzoek gehad en ik mankeer dus psychisch niks..En dat ik precies wat ik al dacht en het is soms moeilijk om dat aan anderen duidelijk te maken daarom gaf ik al aan dat daar dus niet over begonnen hoeft te worden. Dat is het enige wat ik ermee wil zeggen. Dus ik wil heel graag anderen adviezen...Iemand nog suggesties?

    Reageer
    #6

    Vermoeidheid, hoofdpijn en maagpijn dus... Alles is al uitgezocht... Alternatieve behandeling helpt niet...

    Reageer
    #7

    beste anoniem,

    je zegt: "En ik weet gewoon zeker dat ik op dat gebied niks 'mankeer' en dat is ook vastgesteld.." over de psychische kant.

    Maar je fysieke kant is toch inmiddels ook onderzocht met als uitkomst dat er niets mankeert?

    als je probeert net je net zo 'zeker' te voelen over de psychische uitslag (mankeert niets) als over je fysieke toestand, weet ik zeker dat je je meteen rustiger zult voelen.
    en dat is al heel wat waard!!

    Reageer
    #8

    Nee daar zijn ze nog mee bezig maar het duurt allemaal zo lang... En steeds zei een arts dat ze het wel hadden gevonden maar dan hielp behandeling weer niks vandaar dat ik vraag heeft iemand nog suggesties??

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    heel vervelend voor je, ik snap dat je een oplossing wil, je verteld alles al gedaan te hebben, toch de vraag: wees nog duidelijker:
    WAT heb je precies alternatief gedaan, bij wie ben je geweest en wat was de diagnose en de behandeling daar?
    Brenda

    Reageer
    #10

    Ik ben bij de accupuncturist geweest, de manueel therapeut en ostheopaat. Nu bij een natuurarts die iets met voedingssupplementen doet maar ook al een tijdje bezig en nog steeds geen resultaat..Ik voel me altijd alsof ik een zware griep onder de leden heb (gevoel van elk moment kunnen flauwvallen alleen gebeurt het niet echt), heel erg draaierig en wazig in het hoofd en ontzettend moe met het gevoel van een volzittend hoofd.Het is vreselijk vermoeiend.

    Reageer
    #11

    ik begrijp dat je nog niet bij een Klassiek Homeophaat geweest bent?
    dit zou ik je zeker aanraden omdat dit weleens de oplossing zou kunnen zijn.
    Homeophatie werkt op het geheel, dus zowel op lichamelijk als geestelijk gebied. homeophatie kan je net dat zetje tot genezing geven dat je nodig hebt, mijn advies:
    maak een afspraak met een goede Klassiek Homeophaat.
    beterschap! Brenda

    Reageer
    #12

    Ik zie op dit forum dat je wel eens meer een klassiek homeopaat adviseert Brenda maar wat houdt dat in dan? Ik heb nu dus een natuurarts is dat niet hetzelfde? Schiet nog niet op in ieder geval dus ik heb daar ook niet echt vertrouwen in..

    Reageer
    #13

    Brenda, zou je mij kunnen uitleggen wat een klassiek homeopaat is? Ik loop dus nu bij een natuurarts is dat niet ongeveer hetzelfde??

    Reageer
    #14

    Klassieke homeopathie is een natuurlijke geneeswijze. De homeopathische geneeskunst spreekt het herstelvermogen van het lichaam aan. Op die manier kan de oorzaak van ziekte en klachten worden aangepakt en wordt langdurige genezing bevorderd.

    De homeopathische geneeskunst maakt gebruikt van het principe dat een stof (een mineraal, plant of dierlijk product) die bepaalde verschijnselen veroorzaakt, ook in staat is dergelijke verschijnselen bij zieke mensen te genezen. Dit is de geneeswet similia similibus curentur (het gelijkende wordt genezen door het gelijksoortige).

    Bij klassieke homeopathie schrijft de homeopaat een geneesmiddel voor dat niet alleen gekozen is op uw klacht of ziekte maar dat ook passend is bij u als persoon. Het verschil met 'klinische homeopathie' is dat hier geneesmiddelen vooral worden voorgeschreven op basis van alleen de klachten.

    bron: http://www.nvkh.nl/

    Reageer
    #15

    Heb je wel eens gedacht aan yoga of meditatie, het klinkt alsof je teveel denkt en geen rust kan vinden. Waarschijnlijk ben je vrij kortademig of adem je langer in dan uit. Als dit het geval is kun je het best iemand in jou woonomgeving zoeken die yoga, pranayama(ademtraining),aikido of thai chi geeft. Het klink misschien raar maar dat heeft mij geholpen toen de medische wereld mij niet kon helpen.

    succes.

    Reageer
Reageer op: Ik voel me zo slecht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief