18jaar en veel problemen

  • #1

    Hallo allemaal.
    Ben 18 jaar en heb al 2jaar last van vage klachten
    -Ik tril constant (niemand ziet het maar ik voel het heel hard) het is ook meer geworden met de jaren.
    -Alles kraakt.. Van nek tot voet
    -ben bijna altijd moe
    Weet iemand welke richting ik op moet?.. Begrijp echt niet hoe zoiets kan..
    Ik heb al 10000x bloed laten trekken
    Heb mri scan van hersenen gehad
    Ben bij cardioloog geweest en niets heeft geholpen.. Aangezien ik nog zo jong ben denk ik tot er al een aantal ziektes wegvallen zoals bv parkinson (ten minste dat hoop ik)
    Ook al heb je een kleine tip of een aantal testen die hier goed bij zouden passen.. Laat het dan weten!

    Reageer
    #2

    Ik ben nog iets vergeten te vragen
    1 kunnen deze symptomen gelinkt zijn aan een soa?
    2 kan dit door alcohol of wiet gekomen zijn? (Drink niet vaak maar wel veel, en blowen ben ik allang mee gestopt.)

    Reageer
    #3

    Alcohol en wiet zou kunnen.
    Wat drink je zoal en hoe vaak drink je? (alcohol)

    Reageer
    #4

    Als je veel drinkt en daarna een tijdje niet kunnen het ontwenningverschijnselen van de alcohol zijn. En van veel alcohol drinken in één keer kun je ook allerlei neurologische klachten krijgen als je het vaker doet. Kijk er mee uit, want je kunt er al jong dement van worden!!

    Reageer
    #5

    Drink meestal sterke drank opstap.. Drink 1x per week.
    Mij lijkt het sterk dat zoiets de oorzaak is omdat ik niet geloof dat hierdoor alles kraakt.. Het kraakt ook allemaal alleen bij zijwaartse bewegingen en dus niet op en af, heb ook grote schildklieren.. (Mijn opa had hodgekin) merk ook dat ik minder gevoel begin te krijgen in men duimen. Ook kan ik mijn rechterduim niet meer volledig omhoog doen en als ik mijn rechterarm zijwaarts beweeg verschiet hy echt zo alsof hy bijna uit de kom gaat.. Ik vind het echt irritant dat er geen 1 dokter is die echt zijn best voor je wilt doen.. All about the money..

    Reageer
    #6

    Zoals je nu reageert krijg ik het vermoeden dat je er ook wel erg mee bezig bent, en als je gaat denken dat er van alles is en overal op gaat letten dan merk je ook van alles aan je lijf. Heb je wel eens opgezocht wat hypochondrie is? Dat is dat je bang bent voor allerlei ernstige ziektes. Een probleem waar je ook mee geholpen kan worden.

    Reageer
    #7

    Met hodgekin heeft dat kraken e.d. trouwens ook helemaal niks te maken.... enige wat zou kunnen is dat je bindweefsel soepeler is dan normaal waardoor dit gebeurd. Dat kun je nog laten onderzoeken, en anders vrees ik echt dat je je eerder te druk maakt.. daar ga je ook van trillen.

    Reageer
    #8

    Ja ik heb nu intussentijd 1,5 jaar lang genegeert en verder gegaan. Ben trouwens iemand met al weinig angsten dus. Maar als je in de klas zit en je hele hoofd shaked op en neer omdat je lichaam zo hard trilt dan is het nogal moeilijk om te negeren.. Ook kan ik niet geloven dat door zoiets je lichaam veranderd van 18 naar 50 .. Toch?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ja trillen maar niet kraken als een opa :p.. Maar ik bedoel je zegt soepeler zijn of angst .. Maar er zijn 1000de ziektes die hiermee te maken kunnen hebben.. Dat soepeler zijn zou best kunnen want heb altijd heel lenige vingers gehad.. Maarja gelukkig eindig je dan alleen maar in een rolstoel :p..

    Reageer
    #10

    Het kraken in je nek is een verhaal apart. Het is mogelijk dat je door het trillen je nek- en schouderspieren te veel aanspant. Dat kan het kraken tijdens het bewegen van je hoofd wel veroorzaken. Hier zou je naar een fysiotherapeut voor kunnen gaan.
    Maar alle andere klachten kunnen wel degelijk door je drink gedrag worden veroorzaakt. Als je op jouw leeftijd wekelijks doorzakt met sterke drank loop je beschadigingen op van hersen- en zenuwweefsel.

    Reageer
Reageer op: 18jaar en veel problemen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief