pijn aan de rechterkant schedel boven het oor

  • #1

    beste lezers ik voel het vaak drukken in mijn hoofd aan de rechterkant van mijn schedel boven het rechter oor. als ik die pijn op voel komen krijg ik ook oorpijn aan bijde oren of soms alleen aan het rechter oor en ik word er duizelig bij en misselijk niet overgeven daarbij word ik ontzettend moe en moet ik echt slapen 3 a 4 uur in de middag is het meestal wat zou dit kunnen zijn???

    Reageer
    #2

    ik heb dit 1 of 2x in de week

    Reageer
    #3

    laatste tijd merk dezelfde symptomen wanneer het emotioneel slecht gaat, de pijn is over binnen enkele minuten maar de druk blijft. daarbuiten heb ik vaak last van oorsuizingen aan mn linkeroor en/of hoofdpijn dat uitstraalt naar mn linkeroog bij te fel licht of geluid. sowieso heb ik overgevoeligheid en weet niet verder waaraan dit kan te wijten zijn.

    Reageer
    #4

    Je klachten lijken op migraine klachten. Stress en spanningen kunnen de oorzaak zijn. Ga met de klachten naar je huisarts.

    Reageer
    #5

    elke dag van als ik nog maar opsta tot ik weer ga slapen heb ik een gespannen hoofdhuid pijn boven rechteroor hals en rechterschouder t is gewoon geen leven wat kan ik daar aan doen k heb alle onderzoeken al gehad en ze vinden niks kan iemand mij helpen aub

    Reageer
    #6

    ik heb het ook.na het opstaan.ik ging dit meteen opzoeken en kwam hier.Help.

     

    Reageer
    #7

    Hoi,

     

    Ik liep al heel lang met deze klachten enbik ben uiteindelijk erachter gekomen dat ik mijn kaken klem. Dit doe ik vooral als ik slaap, maar ook overdag op dagen dat ik stress en emotioneke spanning heb.

    Heb je andere klachten, zoals kaakgewricht, vermoeide kaak. Bijtsporen binnen in de wang.

    Reageer
    #8

    Het is inderdaad pijn ook al druk ik erop precies een blauw plek zo voelt het

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ook ik kamp met schedelpijn boven mijn oren, ook pijn in m'n keel en borst. Al veel onderzoeken gehad, mri,echo,ct scan, maar niks kunnen vinden. Denk nu zelf misschien dat de siliconen borst prothese de oorzaak is(???).

    Reageer
    #10

    Dit lijkt wel of ik dit geschreven heb, heb precies dezelfde klachten, schedelpijn boven mijn oren, keelpijn en pijn in m'n borst.
    Heb ook een mri, echo en ct scan gehad, ook niets gevonden. Sta nu op de wachtlijst om mijn siliconen borst ( na amputatie) te laten verwijderen.Hoop zo dat dit de oorzaak is.

    Reageer
Reageer op: pijn aan de rechterkant schedel boven het oor


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief