verlaming, pijn dik en paars

  • #1

    beste allemaal,

    zn 5 maanden geleden werd ik smorgens wakker en kon mijn linker hand niet meer bewegen, had ontzettend veel pijn in mn linker schouder (spier stond heel strak) en had veel pijn aan mn onderarm, ook links. huisarts vond het een raadsel, zenuw klem werd gezegd, paar x fyio hielp totaal niet en maakte het eigenlijk erger. bij neuroloog geweest en die weet ook nog steeds niks, hij dacht eerst carpaal tunnel maar dat bleek een verkeerde diagnose en had bijna een ingreep gehad die niet nodig is, lang leve venlo ziekenhuis :S volgens dokters zit het probleem in het omhoog heffen van mn hand, ik heb wel wat draag, duw en trek kracht maar voor zeg 30%. weet me onderhand geen raad meer, ik ben 22 en kan mn werk niet doen want ben nog linkshandig ook!
    ik heb savonds met name vaak last van een hele dikke hand en mijn knokkels heel paars en de rest van mn hand rood/paars
    ik hoop zo dat iemand zegt, hey dat ken ik.
    ik hoor graag van jullie, alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    moeilijk....... maar misschien kan er eens een Chiropractor of Manueel Therapeut naar kijken?
    beterschap Brenda

    Reageer
    #3

    Wat voor werk doe je? Kan het een gevolg zijn van overbelasting?

    Reageer
    #4

    bedankt voor de reacties,
    ik ben werkzaam geweest in o.a horeca thuiszorg dus fysiek zwaar, ben ook maar een klein een dun/iellig persoontje. ik ben nog altijd niet verder, heb in januari weer nieuwe onderzoeken.

    Reageer
    #5

    Als je jezelf zo dun, en iel en zwak vindt, waarom ga je daar dan niet aan werken in de sportschool bijvoorbeeld. Gisteren was bij de Wereld Draait Door ook een jongen die dit had en die nu heel sterk was geworden door zelf te trainen.

    Reageer
Reageer op: verlaming, pijn dik en paars


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief