Ritme Veranderd

  • #1

    Hallo,

    Ik heb een soort van ritme verandering ik voel dat mijn hart soms een periode heeft een paar keer per dag dat de hartslag een paar seconde soms versnelt een slag of 4-5 en dan weer normaal en dan weer even versnelt daarmee bedoel ik wat sneller dan het normale ritme. Heeft iemand hier wat ervaring mee? Ik heb gelezen dat het mischien ieta met in en uit ademen te maken heeft maar het gebeurt niet altijd dus dat snap ik niet zo goed want het is niet de hele dag het zijn periodes maar het zit me best wel dwars en ik denk er veel aan hopelijk kan iemand me erbij helpen!

    Groetjes

    M.P

    Reageer
    #2

    Als ik zeg dat je tussen de 18 en 22 bent, zit ik dan ongeveer goed?
    Zeg maar aan het einde van je pubertijd.

    Reageer
    #3

    Ja toevallig val ik in die categorie heeft dat invloed of dergelijk ?

    Reageer
    #4

    Weet iemand wat het is?

    Reageer
    #5

    Het is een vrij normaal verschijnsel dat vooral op omdat je er meer op gaat letten. Het schijnt toch iets met de puberteit te maken te hebben, want je ziet vooral dat je leeftijdsgenoten dit ervaren.
    Daarnaast zou stress/spanningen en hyperventilatie een oorzaak kunnen zijn.

    Doe eens de test op:
    http://www.dokter.nl/index.php?option=com_hyperventilatietest!

    Reageer
    #6

    Ik hoop ook dat ik niet de enige ben! (Test was negatief) Ik heb nog een ander probleempje ook soms als ik lach of als ik opsta dan slaat mijn hart opeens erg hard volgens mij zijn dit hartkloppingen. Is dit gevaarlijk ? Want ik durf niet meer hard te lachen en ook bij het opstaan van een stoel ofz dan heb ik soms ook hartkloppingen. En heel soms ook gewoon bij niks doen krijg ik ook kloppingen die erg beangstigend zijn. Voel het in mijn borst heel erg waarom is dit?

    Reageer
    #7

    Hartkloppingen kunnen wel eens voorkomen en zijn doorgaans volkomen onschuldig

    Reageer
Reageer op: Ritme Veranderd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief