Dubbele slag

  • #1

    Goedeavond,

    Ik heb soms dat ik toevallig mijn hartslag voel (pols of hals) dt ik dan een soort dubbele slag voel dus bv slag...slag... Slagslag....slag...slag dus dan gaan die twee wat sneller ik heb verder nergens last van ik voel dit alleen moet ik naar de HA?

    Reageer
    #2

    Neu, je hoeft niet naar de HA.
    Het is heel normaal. Laat me raden, je bent tussen de 17 en 23 jaar oud.
    Dat hebben velen van jouw leeftijd. Gewoon niet op je hartslag letten.

    Reageer
    #3

    Ik hoop dat je gelijk hebt en het niks is ik heb er gelukkig geen last van maar ik ben voornamelijk bang dat het geen ernstige stoornis die ik niet voel en gevaarlijk kan zijn (grote angst hiervoor) is ofz ik ben 20 dus ja ik zit er tussen.

    Reageer
    #4

    Neu, we weten niet waarom het vooral jouw leeftijdsgroep betreft, maar het is echt een paar keer per week dat we er vragen over krijgen.
    Als je echt hartproblemen hebt, dan moet je daar meteen gevolgen van ondervinden (duizelig, enorme spierpijn, ademhalingsproblemen, niet meer kunnen slapen ed.) Als je dat niet hebt, dan is er geen echt probleem met je hart, maar wordt je je wel bewust van de hartslagen.
    Ik heb overigens gisteren wel een keer alarm geslagen, dus ik doe het niet af als niemendalletje.

    Reageer
    #5

    Anoniem 22.42
    Hoezo we weten het niet en we krijgen er vragen over?
    Jij krijgt hier nergens vragen over.
    Je hebt geen enkele verbintenis met dokter.nl.
    Doe dan ook niet alsof dat wel zo is. Tenzij je natuurlijk van hoge adel bent en over jezelf in de meervoudsvorm mag spreken.

    Topic starter
    Je hoeft je daar inderdaad geen zorgen over te maken. Als het hartproblemen zouden zijn, zou je toch echt andere klachten hebben.
    Als jer ongerust over blijft, kun je natuurlijk alfijd een afspraak maken bij de huisarts, maar nodig is het niet.

    Reageer
    #6

    Bedankt allebei voor de snelle reacties! Ik maak me gelukkig niet zoveel zorgen maar af en toe heb ik wel eens onwerkelijk gevoel.

    Reageer
Reageer op: Dubbele slag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief