Hartslag bij het slapen

  • #1

    Hoi,ik ben een meisje van 14 en heb hier ook last van. ik heb dit al vaker gehad en mijn moeder zegt dat het waarschijnlijk een droom is.
    Als ik half wakker word gaat mijn hard sneller kloppen en heb ik het gevoel dat ik mezelf niet meer kan bewegen,maar al ik probeer mijn arm een beetje omhoog te doen gaat mijn hart veel sneller kloppen en hoor ik het ook in mijn oren (maar dat heb ik niet altijd)mijn armen gaan een beetje raar voelen ook ga ik dingen zien die er niet echt zijn dat heb ik al 2 keer gehad dat ik mijn moeder zag in de deur opening en mijn zusje die naast mij bed kwam staan.
    Ik vind het niet meer zo eng want ik heb dit al ongeveer 4 keer gehad eerst heb ik het en dan een hele tijd niet meer ongeveer 3 a4 maanden verder kwam het weer terug kan iemand me dit uitleggen wat dit is of moet ik hier voor naar de dokter?

    Bedankt

    Reageer
    #2

    Je moeder heeft gelijk. Het komt voor als je in een bepaalde slaapfase wakker wordt.je bent dan inderdaad nog half aan het dromen en half wakker. Daar hoef je niet mee naar de huisarts. dat gaat ook weer over.

    Reageer
Reageer op: Hartslag bij het slapen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief