Aneurysma type b

  • #1

    Ik heb 1 maand geleden een gescheurde aorta type b gehad en met spoed naar het ziekenhuis gebracht(zoveel pijn in borst en rug niiet te beschrijven) nu ben ik thuis en heb elke dag erge pijn onder in mijn rug en in het ziekenhuis zeggen ze dat het nie van de scheur is?? Hebben meer mensen dit ook?? En in ben niet geopereerd, heb alleen medicijnen gekregen voor de bloeddruk. Wat zijn mijn kansen en gaat die pijn onder in mijn rug weg? Ik kan niet ver meer lopen of inspannen, snel heel moe enz. Ik ben 41 en heb ik nog een toekomst? Op internet lees ik niks positiefs over de kansen.

    Reageer
    #2

    Hoi Hoi,

    Mijn naam is Marcel en heb een aortadessektie B. Ik vindt het moeilijk om alle veranderingen te aanvaarden.
    Ik heb op facebook een site aangemaakt speciaal voor mensen die direct of indirect met een aortadessektie te maken hebben.
    Daarnaast kunnen we daar ervaringen uitwisselen of vragen neerleggen. Dit alles om toch ergens je verhaal te doen en gehoord te worden.
    Ik hoop je daar welkom te mogen heten.....

    Met vriendelijk groet,
    Marcel

    https://www.facebook.com/aortadessektie.aenb

    Reageer
Reageer op: Aneurysma type b


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief