Rare hartkloppingen

  • #1

    Ik ben een vrouw van 24 en ik heb af en toe een soort rare hartkloppingen. Het gebeurt niet vaak (misschien 1 keer per week, of minder), maar het rare is dat het gebeurt wanneer ik eigenlijk niets doe (lig in bed, kijk tv, wandel).

    Het voelt alsof mn hart even helemaal niet meer klopt, en ik krijg dan een benauwd gevoel in mn borst en soms voelt het alsof de ader (linkerkant) in mn hals 'samentrekt'. Kort daarna gaat mn hart opeens heel hard en onregelmatig tekeer. Dit alles duurt volgens mij maar 5-10 seconden en na een minuutje is alles weer gewoon.

    Heb het al een keer aan de huisarts gevraagd en die heeft toen naar mn hart geluisterd. Omdat ik het niet kan 'oproepen' kon hij niets ongewoons horen.

    Toch gebeurt het steeds weer en ik weet niet waarom. Is dit gewoon? Komt dit vaker voor? Moet ik toch nog een keer terug gaan naar de huisarts?

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je er goed aan doet om terug te gaan naar de huisarts en een verwijzing vraagt voor een ECG.(hartfilmpje)

    Reageer
Reageer op: Rare hartkloppingen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief