Bloedarmoede na bloeding

  • #1

    Hallo,

    Mijn opa ligt nu zo'n 5 weken in het ziekenhuis. Hij is daar terecht gekomen vanwege ernstige bloedarmoede. Hij heeft in totaal 14 zakken bloed gehad. Ze hebben heel veel onderzoeken gedaan maar ze konden helaas niks vinden. Een paar dagen geleden hebben ze hem overgebracht naar het UMC om een camera in te laten slikken uit dat onderzoek blijkt dat hij een lek heeft in zijn twaafvingerigedarm die hebben ze vervolgens dicht gemaakt.Daarna mocht hij heel snel weer terug naar tergooi. Nu ligt hij helaas weer aan het bloed en zij hb is weer gezakt en ze weten niet waar het vandaan komt. Ook daarvoor zat er bloed in zijn ontlasting en nu heeft hij dit weer, helaas heeft hij er ook nog is buikgriep bij gekregen. Je zou toch zeggen als iemand bloed krijgt dat de waardes weer normaal worden?

    Ik ben zelf op het laboratorium aan het werk als analist en het is gewoon frustrerend dat ik het gewoon niet weet waarom het Hb niet omhoog wil.

    Met vriendelijke groet,

    Lisanne

    Reageer
Reageer op: Bloedarmoede na bloeding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief