zeer snelle hartslag en klachten

  • #1

    hallo,

    ik zit ergens heel erg mee ik ga vanaf het begin vertellen wat dat is..

    in 2011 heb ik een ademstilstand gehad en ben ik gereanimeerd. in het ziekenhuis zeiden ze dat ze niets verder konden vinden en mocht na anderhalve dag naar huis. vorig jaar was het weer mis. ik kreeg behoorlijke hartkloppingen waardoor ik moeite kreeg met ademen, pijn op mijn borts en een erge branderig gevoel tussen mijn schouderbladen. ik ben buiten bewustzijn geraakt en werd in het ziekenhuis wakker.

    mijn hartslag bleek veels te snel en mijn saturatie te laag. toch hebben ze nooit een diagnose kunnen stellen. dat was trouwens bij de intenist.

    nu heb ik de laatste weken zo veel last van mijn snelle hartritme dat ik niet weet waar ik het zoeken moet. ik was altijd fanatiek met sport maar nu kan ik niets meer. als ik weer zo een ''aanval'' krijg kan ik niet eens lopen van de duizelingen en pijn op mijn borst en in mijn hoofd. ook wordt ik er wakker van snachts en mijn hartslag ligt gemiddeld tussen de 120 145 in rust. (gemeten met een hartslag meter)

    ik ben weer gaan klagen bij de huisarts maar hij wil mij niet doorsturen. ik kon wel van hem een ecg ding mee krijgen en ik heb dit maar gedaan. ik moest zelf op het knopje drukken wanneer ik last kreeg en dit doorbellen. ik mocht hem 3 weken houden. na 1 keer een ecg doorgebelt te hebben werd ik terug gebeld dat ik het ding moest terug brengen dat het er goed uit zag. ik wilde natuurlijk wel weten hoe of wat en vroeg dus door. hij zei wel dat ik een snelle hartslag had maar dat dit niet erg was. (dit was trouwens de eerste keer dat hij mij zag want ik ben vorig jaar verhuist)

    hij wil mij dus echt niet doorsturen en mij zit het niet lekker. ik sta helemaal te trillen als ik die klachten heb. stel ik me aan? of is het echt niet gevaarlijk? als mijn hart zo te keer gaat is dit heel beangstigend en de druk op mijn borst ook.

    stress heb ik niet want ik ben juist heel gelukkig, hij blijft het ook maar zeggen maar er is niets in mijn leven waar ik stress om zou hebben. maar dit maakt het allemaal wel lastig..

    ik hoop op reacties,

    alvast bedankt!

    Reageer
Reageer op: zeer snelle hartslag en klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief