Heb ik hartklachten?

  • #1

    Hallo,
    Ik ben een vrouw van 36 jaar. Mijn moeder heeft drie jaar geleden een hartinfarct gehad. Gelukkig heeft ze het overleefd. De oorzaak was o.a. een te hoog cholesterol. Toen heb ik mijn cholesterol laten nakijken bij de huisarts. Bleek veel te hoog! Met voedingsadviezen is het wel wat gedaald maar nog steeds te hoog. HA vind het niet nodig om cholesterol verlagers te geven omdat ik goede bloeddruk heb, goed gewicht, voldoende beweeg. Bij de bloedbank bleek een tijd geleden mijn HB ook te hoog te zijn. Ik ben toen weer naar de huisarts gegaan en die heeft toen een uitgebreid bloedonderzoek laten doen. Op een hoog cholesterol en hoog HB na, was er niks bijzonders. Maar nu heb ik weer last van een licht gevoel in mijn hoofd, en vaker hoofdpijn dan anders. Licht gevoel duurt nu al een week. Door het infarct van mijn moeder heb ik me verdiept in infarcten en het blijkt dat vrouwen vaker vage klachten hebben en een naderend infarct niet zien/ voelen aankomen. Ik durf eigenlijk niet naar de huisarts omdat ik al twee keer voor niks ben geweest, maar ik ben wel bang dat ik straks ook een infarct krijg. Of ben ik hypochonder aan het worden? Ik zou het fijn vinden als iemand mijn klachten herkend.

    Reageer
    #2

    Een te hoog cholesterol gehalte is slopend voor je bloedvaten, dus ook die in je hersens, en je hart.
    Ik begrijp dan ook niet dat je HA je geen cholesterol verlagers heeft voorgeschreven; kennelijk uit beknepen zuinigheid.
    Hier in FR. wordt het meteen voorgeschreven als je een te hoog gehalte hebt ! Voorkomen is beter dan genezen, dat denken ze hier.
    Maar pas je eetpatroon als eerste aan: geen boter en andere cholesterol verhogers eten, maar wel veel vis en groenten.
    Groetjes, Gus

    Reageer
    #3

    Beste heer/mevrouw,

    Ik wil u het medicijn PANAX aanbieden.
    Mijn moeder had veel hart klachten.
    ze had ook cholestrol, darm ontstopping.

    Met dat medicijn is alles voorbij. ze voelt zich weer FIT

    Het is een turkse medicijn die door proffessional dokter is ontworpen.
    1e persoon die zo iets heeft kunnen uitvinden.

    u kunt het bestellen via panax.net
    (LET OP: Alleen bestellen op panax.net, andere sites zijn NEP.)

    2 tot 4-5 maanden heeft je moeder totaal niks meer over.
    Deze garantie kan ik u zeker geven!

    Groeten, Bakir

    Reageer
Reageer op: Heb ik hartklachten?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief