Ziek na bloed laten trekken

  • #1

    Hallo,
    Drie dagen geleden heb ik voor de eerste keer bloed laten trekken.
    Toen ik van de stoel kwam was ik misselijk en erg duizelig. Maar na tien cola's, twee stukken vlees en een hele homp kaas was mijn duizeligheid nog niet over.
    De volgende dag had ik er gelukkig geen last meer van, maar 's avonds werd ik enorm duizelig (ik kon niet meer recht lopen en viel haast de hele tijd om bij het rechtstaan) en ook weer misselijk. Dan heb ik ook weer veel cola's gedronken, maar deze leken niet te helpen.
    Deze morgen ben ik nog steeds duizelig en heb moeten braken (maagzuur).
    Is dit een normale reactie of is er meer aan de hand?

    Reageer
    #2

    Van bloed prikken kun je inderdaad een beetje duizelig worden, en sommige mansen vallen zelfs flauw. Hompen kaas eten en liters cola drinken lijkt mij niet bevorderlijk voor de gezondheid in het algemeen. Duizeligheid en misselijkheid de dag na het bloed prikken lijkt er inderdaad niet direct mee in verband te staan. Heb je misschien koorts, heb je uitslag en ben je verder echt ziek?

    Reageer
    #3

    Goedemiddag mijn zoon van 3 heeft net bloed laten prikken 4 buisjes in totaal ...nu 2 uur later heeft hij ook koorts, kan dit ? Is dit normaal?

     

    Een ongeruste mama!

    Reageer
    #4

    Ik denk dat dat toeval is... laat hem veel drinken

    Reageer
    #5

    Het zal waarschijnlijk toeval zijn, maar houd wel voor de zekerheid in de gaten of de arm waarin geprikt werd, vooral de ader daar, niet rood, dik en warm wordt. Dan moet u er namelijk wel naar laten kijken.

    Reageer
Reageer op: Ziek na bloed laten trekken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief