Pijn en druk op borst

  • #1

    Hallo,

    Ik zie veel topics met "steken bij het hart". Nu ken ik dit maar ligt het bij mij wat uitgebreider. Ik ben 25 jaar oud, heb vroeger veel gesport, maar fitness tegenwoordig nog alleen maar 1 of 2 keer per week.
    Mijn conditie is nog aardig, ik kan 5km hardlopen aan 1 stuk door en dat in minder dan 30 min. Dit terwijl ik rook (0,5 pakje per dag).

    Nu mijn probleem waar ik me wel wat zorgen over maak de laatste tijd.
    Ongeveer 3/4 maanden geleden kreeg last van druk op mijn borst, ontstond vaak in de loop van de dag en was dan constant aanwezig. Niet heel hevige druk maar wel een benauwd gevoel. Ik had dit wel elke dag. Dit is na een tijdje wel minder geworden alleen ging het over in constante pijn rond de hartstreek. Geen hevige pijn, maar wel duidelijk aanwezig en het leek mee te deinzen op mijn hartslag. Ook dit ontstond altijd in de loop van de dag. Af en toe in eens een flinke steek rond het hart die ik ook in de linkerschouder voel (is wel maar een paar keer voorgekomen, +/- 5 keer in de laatste maanden).

    Vroeger had ik ook vaak wat anders, mijn hart klopte dan vaak 1 keer heel hevig, hierna moest ik heel diep inademen en dan werd het weer normaal. Alsof mijn hart dan ineens stilviel... maar dit heb ik al jaren niet meer gehad.

    Nu wil ik hier niet direct mee naar de huisarts omdat ik bang ben dat hij er toch niks mee kan...

    Graag een reactie gericht op mijn verhaal.

    Bedankt.

    Reageer
    #2

    Met jouw angst om niet naar de huisarts te gaan zet je jezelf in een onmogelijke positie. Echt angstig kun je niet zijn maar je zult wel te horen krijgen dat je in ieder geval de sigaretten dient laten te staan.
    Met dit soort klachten ga je het beste naar de huisarts omdat een scala aan oorzaken deze klachten kan veroorzaken.

    Reageer
    #3

    Hallo, ik wou even zeggen dat jou situatie bijna precies het zelfde als mij lijkt hoe het beschreven is en ook ik wil er niet mee naar de huisarts omdat ik bang ben dat er tog niks gevonden word maar ook bang ben voor de kans dat er wel iets is,ik ben redelijk sportief elke dag in beweging,hardlopen en kracht training,fietsen ook elke dag maar ik rook ook afentoe een sigaretje en dat zal een groot deel van de oorzaak zijn.
    Ik ben pas 17 en maak me wel zorgen over mijn gezondheid want heb afentoe het gevoel dat een sporthart mij in leven heeft gehouden na de watvoor mij leek ervaren hartstilstand,ik ben aan het minderen met roken en dat gaat heel goed,sporten ben ik weet aan het oppakken.

    Ik wilde even mijn ervaring met u delen,of u er iets aan heeft weet ik niet maar als u meer weet hoor ik dat graag!
    Voor ons bijde lijkt mij een bezoekje aan de huisarts tog wel op zijn plek

    Mvg Roly vinden "fb"

    Reageer
    #4

    hallo laatst heb ik voor de eerste keer ghb en kamagra en xtc en poppers samen genomen , s'morgens druk op mijn borst , ben naar spoed geweest schijnt dat ik een aderspasme heb gehad is dit door de ghb want vroeger nam ik enkel poppers en xtc en kamagra en had nooit last van iets , kan iemand mij uitleg geven aub .

    Reageer
    #5

    [quote]vroeger nam ik enkel poppers en xtc en kamagra en had nooit last van iets [/quote] Ik denk dat je dan vroeger geluk hebt gehad. Poppers en Kamagra zijn vaatverwijdende middelen. Hierdoor verhoogt je hartslag. Daar doe je dan XTC bij dat je hartslag ook nog eens verhoogt.
    Vervolgens voeg je GHB toe. Een anestheticum. Dit heeft weer een spierverslappende werking. Dit heeft ook invloed op je bloedvaten. Je mag van geluk spreken dat je er zo goed vanaf bent gekomen. Er was wel een kans op kans op coma, hartstilstand, ademstilstand en bloeddrukproblemen bij een onjuiste dosering of wanneer er GBL in de GHB zat.
    Het is niet de GHB op zich die de problemen veroorzaakt maar vooral de combinatie. Met name de XTC en de poppers.

    Reageer
Reageer op: Pijn en druk op borst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief