Kleine bultjes vinger + foto

  • #1

    Hey,

    Al paar maanden komen er kleine bultjes soort verdikking, op mijn vingers. Het jeukt niet! Maar mijn handen zijn wel heel stijf, dat ik ze bijna niet kan buigen. Als je op de bultjes drukt voel je wel een lichte pijn steek. Wat je op de normale huid van de vinger niet voelt. Deze foto is met mobiel gemaakt en aangezien ik met een hand op het knopje voor foto maken moest drukken is de foto een beetje wazig. Wie weet wat dit is?
    xx

    Reageer
    #2

    hij was hiervoor te groot. [img size=240]http://www.dokter.nl/media/kunena/attachments/legacy/images/vinger2.jpg[/img]

    Reageer
    #3

    Vraagje, zit je vaak met je handen in afwaswater? Of heb je een beroep waar je handen in aanraking komen met bepaalde stoffen?

    Fee

    Reageer
    #4

    Sorry voor de laate reactie. Ik was wel een paar keer per week af, maar dat is niet meer dan gemiddeld. Ik heb geen beroep waar ik met vreemde stoffen werk, Ik heb nog steeds last van kleine bultjes.. Het zijn er steeds meer geworden en mijn vingers zijn nog steeds heel stijf. Ik vind het heel vreemd. Ik heb ook het probleem dat ik snachts wakker word en heel mijn lichaam is uitgedroogd. Ik moet er dan gewoon bodylotion op smeren & water drinken.

    Reageer
    #5
    Reageer
Reageer op: Kleine bultjes vinger + foto


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief