Rare plek op knokkel

  • #1

    Hallo allemaal,

    Sinds een jaar of twee heb ik een vreemde plek op mijn knokkel. Ik ben hier ooit al eens mee bij de dokter geweest (ik sta nog steeds ingeschreven in mijn geboortedorp omdat ik eigenlijk nooit iets heb en naar de dokter ga), en die vertelde me dat het extreme uitdroging was. Na twee maanden religieus smeren met hand creme is er helaas geen verbetering opgetreden. Nu ik weer in de horeca aan het werk ga lijkt het me fris hier eindelijk eens wat aan te doen -- maar dit keer beter voorbereid, met second opinions, het gesprek met mijn dokter in.

    Zelf denk ik aan een flinke wrat. De plek is lichtjes gevoelig maar levert doorgaans weinig problemen op. Wel met koud weer heb ik snel droge handen. In combinatie met mijn nare gewoonte om overal aan te pulken splijt de plek af en toe, waardoor hij ook gaat bloeden. Hebben jullie een idee wat dit zou kunnen zijn?

    Alvast bedankt en met vriendelijke groet,

    Thomas

    Reageer
    #2

    De foto lijkt niet te werken, dus hierbij een link:

     

    http://tinypic.com/r/zjxh1v/9

    Reageer
    #3

    Het lijkt inderdaad op een wrat.  Ga naar de huisarts en laat er wat aan doen.

    Reageer
Reageer op: Rare plek op knokkel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief