tia’s behandeling op alternatieve wijze?

  • #1

    Zijn hier mensen die tia's hebben (gehad) en die zich alternatief hebben laten behandelen in plaats van bloedverdunners te slikken?

    Kunnen die mij iets vertellen over de resultaten die ze daarmee hadden (of zagen bij iemand anders) ? En hoe lang geleden was dat? Hoe lang duurde die behandeling en waarop was die alternatieve behandeling gericht?

    Dat soort informatie zoek ik.
    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Er valt in principe niets te behandelen aan TIA's. TIA's zijn een tijdelijk probleem die ook weer oplossen. Er worden wel bloedverdunners en eventueel cholesterolverlagers gegeven, maar die zijn bedoeld om eventuele nieuwe TIA's te voorkomen. Als er een oorzaak bekend is voor het ontstaan van TIA's, hartproblemen bijvoorbeeld of een te hoog cholesterol, dan zou dat wel kunnen worden behandeld.

    Reageer
    #3

    Ik heb in 2005 een herseninfarct gehad gevolgd door 2 tia's in 2006. In 2007 een nieuw herseninfarct gevolgd door 5 tia's in 2008, 2009 en 2010.
    In 2011 uiteindelijk een hartinfarct. Mijn hartproblemen hebben zoals het er uitziet voor de infarcten en de tia's gezorgd.
    Tot nu toe geen tia's en infarcten gehad. Mijn hartklachten zijn wel behandeld en ik gebruik bloedverdunners, betablokkers en cholesterolverlagers. Het zijn vervelende middelen maar wel effectief. Ik zou niet op alternatieve behandelingen vertrouwen. Maar dat is puur persoonlijk

    Reageer
    #4

    Bedankt voor de reacties tot nu toe.
    Maar ik ben echt op zoek naar mensen die WEL op een alternatieve behandelwijze hebben vertrouwd, of ermee bezig zijn. Eventueel NAAST een reguliere behandeling.

    Reageer
    #5

    Hoi Anoniem (de eerste): als je in 2005 een herseninfarct gehad hebt, en daarna nog tia's, had je dan wel bloedverdunners na je herseninfarct? hielpen die niet? gebruik je nu dan andere misschien...?

    Reageer
    #6

    Ik had wel bloedverdunners en cholesterolremmers. Maar omdat ik atriumfibrilaties had (die eerder nooit gevonden zijn), werden daardoor kleine bloedpropjes gevormd en die veroorzaakten de problemen. Met bloedverdunners alleen was dat niet op te lossen.
    Ik heb nog steeds dezelfde bloedverdunners. Ascal 100 Na het infarct in 2005 had ik er ook nog een andere bij. (Persantin)

    Reageer
Reageer op: tia’s behandeling op alternatieve wijze?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief