Zwangerschapstest negatief, maar niet ongesteld

  • #1

    Dag,

    Een halfjaar geleden ben ik gestopt met de pil. De eerste maanden kwam mijn ongesteldheid regelmatig, maar sindsdien niet meer. In mei vertrok ik op reis, en in juni ben ik niet ongesteld geworden. In juli werd ik terug ongesteld op de gebruikelijke tijd. Deze maand ben ik opnieuw niet ongesteld geworden. Gezien ik seksueel actief ben geweest, ook al was dit veilig met condoom, maak ik me daar toch zorgen over. Ik heb een zwangerschapstest gedaan nadat ik drie dagen overtijd was. Het resultaat bleek negatief. Nu is het twee weken later en ik ben nog altijd niet ongesteld. Ik maak me er toch wat druk over. Ik heb veilige seks gehad, volgens mij buiten de evaluatieperiode, en de test is negatief. Moet ik stoppen me zorgen te maken of toch nog eens een test doen?

    Anonie

    Reageer
    #2

    Het zou toch nog te maken kunnen hebben met het stoppen van de pil. Soms kan het wel tot een jaar duren voordat de cycli weer "normaal" zijn.
    Je kunt natuurlijk altijd naar de huisarts. Of naar de gynaecoloog.
    Een zwangerschap is niet zo voor de hand liggen.

    Reageer
Reageer op: Zwangerschapstest negatief, maar niet ongesteld


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief