bloeding na morning after pil

  • #1

    Hallo, ik zit met een vraag. Ik heb 18 oktober in de nacht de morning after pil genomen nadat condoom gescheurd was. een week later heb ik een bloeding gehad wat erg leek op een menstruatie, alleen misschien wat meer bruin van kleur en duurde wat minder lang dan anders. Ik hoorde normaal toen mijn ovulatie te hebben en zou mijn menstruatie twee weken erna pas moeten hebben rond 8 november. was dit mijn menstruatie die te vroeg is gekomen of was het gewoon een reactie van mijn lichaam op de pil? krijg ik mijn menstruatie dan nog op de gewone voorziene datum 8 november? of als het dan toch mijn menstruatie was, heb ik nu dan gewoon een nieuwe cyclus begonnen en krijg ik mijn volgende menstruatie 32 dagen later pas? (ik heb een cyclus van 32 dagen).
    Bedankt!

    Reageer
    #2

    De bloeding wordt inderdaad veroorzaakt door de MAP. Het zou kunnen dat je menstruatie nu een keer overslaat. Maar dat is niet met zekerheid te zeggen. Dat zul je dan toch even moeten afwachten.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de reactie. Ik heb ook last van hoofdpijn en duizeligheid, soms ook steken in mijn buik. ik weet dat dit de bijwerkingen zijn van de map ,maar op de bijsluiter staat dat deze na 2 dagen overgaan. Ik zit nu al meer dan een week verder nadat ik de map heb genomen en ik begin eigenlijk nu pas de bijwerkingen te voelen, kan dat? of kunnen het misschien symptomen zijn van een zwangerschap, kan ik die zo vroeg al krijgen?

    Reageer
Reageer op: bloeding na morning after pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief