Pilgebruik

  • #1

    Hallo allemaal,

    Graag wil ik mijn probleem kwijt en ik hoop dat een van jullie mij hiermee kan helpen, ik zit er erg mee.

    Twee pilstrippen geleden, ben ik een pil vergeten. Dit was in de tweede week van de strip en in de bijsluiter stond dat ik gewoon mijn pil door moest slikken plus de pil die ik dus was vergeten. Er zou dan verder niks aan de hand zijn want je bent het sterkst beschermd in die week.
    Dit heb ik dus ook gedaan en daarna kwam mijn stopweek. Het leek of ik iets lichter ongesteld was (wel alle dagen, maar gewoon iets minder).
    Deze maand heb ik ook weer een stopweek gehad en het lijkt wel weer wat meer te zijn maar toch ben ik ergens bang dat er misschien iets niet klopt.
    Overigens heb ik nergens last van qua eventuele zwangerschapskwaaltjes..

    Ik zit toch te twijfelen om een testje te doen, voor de zekerheid, vooral omdat ik op vakantie ga en ik zekerheid wil hebben.
    Maar aan de andere kant vind ik dit toch moeilijk en vraag ik mij af of het niet gewoon ligt aan de pil? Ik slik hem nu alweer een jaar of 5 en wordt het soms gewoon iets minder?

    Hebben jullie dit probleem ook weleens gehad? En zo ja, wat is jullie advies?

    Alvast heel erg bedankt!!

    Reageer
    #2
    Reageer
Reageer op: Pilgebruik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief