Misselijkheid

  • #1

    Hi everyone,

    Ik weet nou niet zo goed waar ik dit bericht moest plaatsen, dus plaats hem maar hier!

    Ik heb maandag seks gehad met een jongen waar mee ik zit. We hebben het zonder condoom gedaan, 2 keer, en hij is ook twee keer klaargekomen in mij. Ik zit wel gewoon aan de pil en ben die ook niet vergeten te slikken of iets.

    Nu ben ik gister (dinsdag) en vandaag de hele tijd misselijk? Ben niet heel de dag misselijk, maar eventjes wel en dan weer even niet en dan weer wel. En nu bijvoorbeeld weer wel en het begon gewoon gisteren.

    Is de kans groot dat ik zwanger ben? Lijkt me echt gek omdat ik gewoon de pil slik maar goed ..
    Of zou het ook iets anders kunnen zijn die misselijkheid? En stel ik wil een test doen, kan ik dat dan nu pas doen of pas in mijn stop week dat ik ongesteld moet worden? (6 Juli slik ik mijn laatste pil, dus duurt nog wel even).

    Ik hoor het wel,

    En oja ik ben trouwens 18.

    Amber

    Reageer
    #2

    Hai Amber,
    Als je de pil keurig volgens de bijsluiter slikt, kun je haast niet zwanger raken hoor. Daarbij, zwangerschapssymptomen krijg je ook niet zó snel! Als je toch wilt testen, kun je dat doen vanaf de dag dat je ongesteld moet worden, maar het niet wordt.

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: Misselijkheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief