Stoppen met de pil…

  • #1

    hallo, ik vraa me toch wat dingen af.. Ik ben nu bijna vier maanden gestopt met de pil, vanweg alle klachten die ik had.. Gelukkig helemaal klacht vrij..! Volgende week krijg mijn spiraal... ik ben heel benieuwd.

    Maar goed, hoe groot is het dat ik al vruchtbaar ben nu? Ik heb zo'n 7 jaar de pil geslikt. En altijd netjes geslikt.
    Ondanks dat ik nu gestopt ben met de pil, gebruik ik nu een condoom, maar hoe betrouwbaar is die nou eigenlijk. want stiekem ben ik toch een beetje bang..want hij is een x binnengekomen zonde condoom, maar dat is al drie maanden geleden.en het was erin en deruit omdatik er van schok aangezien ik niet meer aan de pil was, maar toch mp gehaald en die binnen 8 uur ingenomen. maar na die ongesteldheid ben ik al bijna 2 maanden niet ongsteld geweest.. De laatste x dat ik seks heb gehad is 2 wekene geleden. Wan hij is al een keertje een klein beetje afgegleden.. en volgens mij zat alles in he condoom, maar hoe groot is de kans dat er dan nog sperma binnenkomt? in de vier maanden ben ik 1 x ongesteld geweest, vanwege de map.. Hoe vruchtbaar kan je dan zijn? en was is de kans op zwangerschap? verder ben ik alijd heel zorgvuldig met het gebruik van anticonceptie..

    Reageer
    #2

    Ik ben vier maanden gestopt met de pil, en heb nu seks met condoom, in de vier maanden 1 x ongesteld geworden maar dat kwam denk ik door de map.
    Toen is die per ongeluk binnen gekomen zonder condoom.
    Maar hij is ook een keertje een klein beetje afgegeleden..( hing halverwegen )Volgens mij zat alles netjes in het condoom, maar wat is de kans dat het toch in mij is gekomen... Volgende week krijg ik eindelijk mijn spiraal!

    Hoe vruchtbaar ben ik nu? Want dit is gebeurd anderhalve maand na de laatste menstruatie....

    Reageer
    #3

    Zou jij jouw vraag nog eens duidelijk willen formuleren?

    Reageer
    #4

    jaa het is idd een beetje onduidelijk sorry..

    maar de vraag is: het condoom is een beetje afgegleden, hoe groot is de kans dat er toch sperma binnen is gekomen?

    Hoe vrucht baar ben je na twee maanden ( dus twee maanden geleden ongesteld geweest )

    Heeft iemand ervaring met stoppen van de pil?

    Kortom ben blij dat ik straks weer dubbel kan doen, omda ik de spiraal krijg!

    Reageer
    #5

    Als het condoom goed is aangebracht (met het tuutje dichtgeknepen) kan een condoom niet afzakken. Als het afgezakt is, is een condoom niet meer veilig. Hoe groot de kans is dat er sperma is binnen gekomen is niet te zeggen. Na twee menstruaties ben je normaal vruchtbaar.

    Reageer
    #7

    In de tijd dat ik gestopt ben met de pil, ben ik 1x ongesteld geweest. Maar dat kwam door de MAP. Ik houd het tuutje àltijd dicht bij het omdoen. Hij zat, ja, ver weg, en ik ben gewoon zo bang voor zwangerschap. Ik ben altijd heel voorzichtig met het gebruik van anticonceptie.

    Reageer
Reageer op: Stoppen met de pil…


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief