ik blijf maar ongesteld

  • #1

    hoi

    oktober vorig jaar was ik heel lang ongesteld zeker wel vier weken het was toen weer gestopt. ben maand daarna aan de pil gegaan , diane pil voor puistjes en ook voor die onregelmatige menstruatie. heb 3 maanden doorgeslikt en kreeg toen doorbraakbloedingen ik slikte toen de pil gewoon door maar toen ik zo iets had van nou ik moet ff stoppen is het sinds dien niet meer overgegaan ben toen 3 weken gestopt met de pil nu weer een week bezig maar het houd niet op wat is er aan de hand. ben al naar de huisarts geweest en die heeft een uitstrijkje genomen maar ben bang dat dit aanhoud en ze er te makkelijk over denken want de dokter vond het ook niet nodig dat ik naar de gyneacoloog toe ga ofzo. maar ik vind dit zwaar vervelend worden heb ook een partner en heb zelf ook behoefte maar vrijen als ik ongi ben vind ik toch geen pretje.

    Reageer
    #2

    door teveel bloedverlies zou je bloedarmoede kunnen krijgen, ik vind zeker dat er verder onderzoek noodzakelijk is.
    ga dus even terug naar de huisarts en vertel dat het niet over is en dat je er vanaf wil.
    succes, Brenda

    Reageer
    #3

    Waarom slik je de pil en door en stop je er zomaar weer mee. Ga de pil regematig slikken en houd regelmatig een normale stopweek. Zolang je je niet aan de voorschriften houdt is er geen duidelijkheid over de aard van de klachten terwijl het er wel degelijk op lijkt dat je een (nog) onregelmatige cyclus hebt waarvoor de pil een uitstekend hulpmiddel is, indien je het juist gebruikt.

    Reageer
Reageer op: ik blijf maar ongesteld


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief