Ongesteld geweest 1,5 week later weer.

  • #1

    Hoi Allemaal.

    Ik zit een beetje met me handen in me haar..
    Ik ben 30 maart gestopt met de pil en ben netjes 2paril ongesteld geworden maar me menstruatie was zo heftig dat ik het heb laten uitbloeden zeg maar , toen was het 6/7 april en toen was het klaar.
    Toen hebben mijn vriend en ik besloten om gelijk voor altijd te stoppen met de pil omdat we graag zwanger willen worden.
    Maar nu zit ik met het volgende de 20ste kreeg ik beetje bruin verlies , en toen de volgende dag ineens weer ongesteld geworden en weer zo heftig.. en we hebben uitgerekend dat ik 16april me eiersprong had , en dat klopt want ik heb hem gevoeld en de 20ste ben ik ineens ongesteld geworden , tot de 24ste en de 25ste had ik niks en gisteren 26ste heb ik ineens heel erg waterig bruinverlies wat ik alleen heb als ik het afveeg zeg maar dus er zit niks in me maandverband zeg maar ( sorry voor de details) maar volgens mij cyclus moet ik 30april 'officeel' me volgende menstruatie krijgen maar ik weet nu niet wat het is? en of ik vanaf nu vanaf de 20ste me nieuwe cyclus moet berekenen?

    Ik hoor het graag weet niet echt wat ik er mee aan moet,
    Gr. Es

    Reageer
Reageer op: Ongesteld geweest 1,5 week later weer.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief