ik word niet ongesteld HELP

  • #1

    Hallo,
    ons dochtertje is nu 10 weken.
    Na de bevalling heb ik 2 weken gevloeid hierna ben ik in overleg met de huisarts weer gestart met het gebruik van de pil die ik ook voor mijn zwangerschap gebruikte (steridril 30) na de eerste pilstrip werd ik gewoon ongesteld. Nu heb ik afgelopen maandag de laatste pil van mijn tweede strip geslikt en ben nog steeds niet ongesteld, Gister avodn heb ik voor de zekerheid een zwangerschapstest gedaan deze was gelukkig negatief.. dus lijkt me sterk dat ik toch zwanger zou zijn... maar waarom blijft mijn ongesteldheid dan weg en wat kan ik er aan doen... is het erg dan het weg blijft??? Alvast erg bedankt voor julie antwoorden want ik zit er erg mee...!!!!

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Hoi,

    Het gebruik van de pil zelf kan er ook voor zorgen dat de menstruatie wegblijft. Vrijwel altijd komt de menstruatie dan binnen een half jaar weer terug.

    groeten

    Mariska

    Reageer
Reageer op: ik word niet ongesteld HELP


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief