Space cake… gek geworden?

  • #1

    Ik hooop dat jullie wat antwoorden voor me hebben!

    Ik heb ongeveer een maand geleden voor het eerst space cake gegeten. Jointjes deed ik wel eens, sigaretten, drank, keertje een pilletje gedaan. Ging allemaal goed. of nou goed,... niets wat ik niet kon handelen of onder controle had.

    nou die avond dat ik die space cake at voelde ik eerst helemaal niets. op een gegeven moment ging ik douchen en begon wat high te worden, alsof ik een jointje op had. ik kreeg lachbuien, niets geks, eigenlijk alles wat ik ook voel na een jointje. toen ik bijna in slaap viel gebeurde er iets heeeeel geks, iets wat ik nu nog niet kan bevatten. Het leek alsof er een of andere energie op me af kwam en tegen me sprak. Ik hoorde geen stemmen maar eerder een soort orkest (ja het klinkt heel grappig maar dat is het niet) en ik voelde een raar gevoel in mijn lichaam, een soort energie die door mijn lichaam stroomde, en ik voelde me heel licht van binnen. heel gek. verder kreeg ik hartkloppingen, begon ik te hyperventileren en te zweten en was ik zo angstig als ik nog nooit in mijn 23 jaar ben geweest. Dit bleef uren aanhouden en was zo eng, het leek alsof een 'hogere macht' in mij zat en mij allerlei dingen probeerde wijs te maken. ik begon zo te trippen dat mijn vrienden het na 2 uur eng begonnen te vinden en me naar het ziekenhuis hebben gebracht. Hier konden ze niets voor me doen en zeiden dat het beste was dat ik gewoon de tijd uitzat tot ik niet meer high was.

    Het is nu ongeveer 4 weken later en ik heb dit gevoel ongeveer 3x per week nog steeds voor ik ga slapen. niet zo zwaar als toen, maar ik voel weer die energie op me afkomen en tegen me 'praten' en krijg hartkloppingen. diezelfde ervaring maar dan iets minder eng. Weet iemand wat dit is en blijft dit voor altijd zo? want ik heb het gevoel dat ik blijvend gek ben geworden ofzo. ik word er echt hopeloos van.. ik ben bang om te gaan slapen enzo. help please?

    Reageer
    #2

    ik hoop dat je hierdoor nog meer beseft wat een gevaarlijk spul het is.
    blijf er voortaan ver bij vandaan.
    hopelijk wordt dat rare gevoel snel minder.
    maar wees voorzichtig, je zou niet de eerste zijn die in een Psychose raakt na drugs gebruik!
    als het niet beter wordt, ga dan toch maar even naar de huisarts,
    sterkte, Brenda

    Reageer
    #4

    En ben je met deze klachten al bij de huisarts geweest? Wist je dat je van marihuana psychotisch kunt worden?

    Reageer
    #5

    Hoi Cindy,

    Ik herken veel van je verhaal toen ik de eerste keer spacecake at. Ook wel ooit jointjes op en dat is gewoon mega chill, dus ik dacht bij een spacecake; waarom niet?

    De cake kwam pas heel langzaam op gang maar werd wel heftig. Ik had het warm, alsof mn lichaam in brand stond en lag tegelijkertijd te rillen op de bank. Daarnaast was mijn hartslag zo'n 200 en ik ademde alsof ik kilometers lang aan het sprinten was.. Het had toen weinig gescheeld of de ziekenwagen was gebeld maar ben nu blij dat dit niet gebeurd was (iedereen zal je blijven aankijken in een klein dorpje).

    Ik heb daar toen ook weken last van gehouden en ik denk sterk dat het deels hyperventilatie is. Snachts wakker worden met een slapende en gevoelloze linkerarm. Moeite hebben met normaal te ademenen en jezelf gewoon niet chill voelen.

    Deze hyperventilatie komt nu een paar keer per jaar met perioden terug. Ik denk met stress ofzo.. maar ik kom er maar niet helemaal van af.Ik ben ook de laatste 1,5 jaar vaak naar de dokter geweest met allerleiwazige klachten terwijl ik voorheen echt nooit bij de dokter kwam. Het lijkt wel of mijn lichaam op dat moment is ontregeld.

    Ik heb vanaf toen ook geen drugs meer op, want oh wat heb ik spijt van die cake.

    Hopelijk heb je hier wat aan.

    Tientje.

    Reageer
    #6

    De grote fout is dat je bent gaan slapen.

    Als je wakker bent ben je bezig is je gedachten naar buiten gericht. Als je gaat slapen is het donker, stil en gaat je lichaam zich naar binnen keren.

    En als je dan zo stoned/high als een garnaal bent kan dit een hevige trip opleveren.

    Wat jij beschrijft herken ik wel en kan op zich geen kwaad maar het is niet goed als het blijft gebeuren ook als je sober bent.

    Reageer
    #7

    Beste Robert, als je het gebruik van Space Cake hiermee vergoelijkt, dan kun je dit beter op een andere website doen. Het is algemeen bekend dat drugs giftig zijn en dus helemaal niet gebruikt dienen te worden.

    Reageer
    #8

    Heb er ook last van. Idd na de spacecake begonnen. Nu 4 weken geleden en heb er nog steeds last van. Ik dacht dat het iets met m'n hart was, die avond en wilde bijna 112 bellen. Ik denk dat het komt doordat je bang bent om het weer te krijgen. Bij mij begint het vaak als ik erover ga nadenken, heb nu pillen tegen angst en spanningen, dat helpt wel. Ik doe het iig nooit meer.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ach, Alex, we willen allmaal wel eens een keer iets proberen..

    Ik zeg niet dat mensen dit moeten gaan proberen, maar zoiets hou je toch niet tegen.. Ik heb er in ieder geval ook spijt van ooit te hebben gedaan.

    Mochten mensen het gaan gebruiken kan ik alleen een grote tip mee geven: Doe dit niet als je niet lekker in je vel zit! Zowel lichamelijk als geestelijk. Drugs versterken namelijk je emoties en gedachten en kunnnen je helemaal gek maken.

    @ // : Ik denk dat die pillen niet de oplossing zijn. Je moet gewoon weer vertrouwen hebben in je lichaam. Er is niks met je hart.

    Reageer
    #10

    Of er werkelijk niets mis is met het hart kan alleen een arts beoordelen die het hart onderzoekt. Maar als je bedoelt dat de kans relatief klein is, dan ben ik het wel met je eens.

    Reageer
    #11

    Ik heb het zelfde gehad , ik ahd alelen paddo's gebruitk en raakte emt 2 vrienden in een bad trip. Ben naar huis gerent (duurd normaal 3 minuten maar leek dit keer 5 uur :P). Ik had de weken daarop ook van die na space's als ej er weer over na ging denken. Het is nu helemaal weg en nergens meer last van. Gevaarlijk spul , maar al bij al was het toch weer echt een levenservaring ๐Ÿ™‚ Weet wel dat ik geen spacende drugs emer ga gebruiken. Af en toe een joint en 1 x in het jaar xtc xD Succes met het herstel en elke keer als je denkt dat je weer beetje bad gaat gewoon bedenken dat het allemaal in je kop zit en dat je morgen weer lekker wakker word en verder kan gaan met het mooie leven ๐Ÿ˜€

    Reageer
    #12

    ik heb net hetzelfde ,maar het is niet zo dat ik schrik heb om te gaan slapen vind.je beschrijving klopt voledig.leef ermee en denk er niet teveel aan

    Reageer
    #13

    Gewoon niet eten. Citroencake is net zo lekker!

    Reageer
    #14

    Hoi,

    Ik heb het ook gehad. twee jaar terug ben ik gezakt voor mijn havo diploma. Ik voelde me erg rot die tijd want er waren veel dingen tegelijk aan de hand. Die tijd had ik een goed huis feestje en had ook ontzettend veel space cake gegeten. nooit meer. toen ik eenmaal in een trip raakte kwam ik daar 12 uur niet meer uit en alles kwam op me af en voelde me ook angstis. sindsdien heb ik angst aanvallen en hyperventilatie en het is zelfs al twee jaar geleden. Ik ben er mee leren omgaan en sinds kort gaat het veel beter. Ik doe het iig nooit meer. ook als ik op een feestje ben dan raak ik geen andere drugs aan omdat ik bang ben dat het weer terug komt.

    Reageer
    #15

    Ik was echt bezig om inf in te winnen over, hoe maak ik spacecake. Dus niet! Ben me er van bewust het zeker niet uit te proberen. Rook wel wiet, maar daar blijft het bij.

    Reageer
Reageer op: Space cake… gek geworden?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief