Kan ik zwanger zijn?

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ik heb een vraag en hoop dat iemand mij ermee kan helpen.

  Mijn laatste menstruatiedag was ong 10 augustus. Ik ben vervolgens de pil de te laat begonnen ( 1.5) dag en ben hem op dag 5 en 6 vergeten en alsnog te laat wel ingenomen.

  Destijds heb ik 3 maal gevreeen met mijn vriend.

  Nu heb ik al 4 dagen hoofdpijn en in de ochtend zeer veel misselijk en braak neigingen en last van mijn onderbuik (hoogte baarmoeder)

  Ik weet niet wat ik moet denken en doen want een test kan ik nog niet nemen.

  Dus ik hoop dat iemand mij kan helpen of adviseren

  Alvast bedankt

  Reageer
  #2

  Je hebt dus in de eerste week een aantal pillen vergeten. Dan is er een kans op zwangerschap als je onbeschermde seks hebt gehad 5 dagen voordat je de pil de eerste keer bent vergeten. Ook in de eerste 7 dagen nadat je de pil weer weer hebt genomen is de pil onbetrouwbaar. ( 7 dagen na dag 6 dus)

  Testen kun je 2,5 - 3 weken na de onveilige seks. Er zit niets anders op dan afwachten.....

  Reageer
  #3

  Oke, ja

  Ik ben 5 augustus ongesteld geworden (donderdag). Die zondag (8) daarop heb ik onveilige seks gehad en die maandag(9 aug) moest ik beginnen met de pil. Dat ben ik vergeten en heb ik dinsdagochtend pas de eerste op. Vervolgens ben ik hem vrijdag(14 aug) weer vergeten en zaterdag te laat. Ook deze beide dagen heb ik seks gehad.

  Nu is het zo dat ik al vanaf afgelopen maandag bloedverlies (bruin) heb en net was het zo erg dat ik ervan schrok. Kan dit innestelingsbloed zijn of juist afstoten van? Ook lage buikpijn is steeds aanwezig

  En denkt u nog steeds dat er een kans is dat ik zwanger kan zijn?

  Ik hoop dat iemand me kan helpen.

  Bedankt

  Reageer
  #4

  Zoals ik al schreef: er is een kans op zwangerschap. Of dat zo is en hoe groot de kans is kan ik natuurlijk ook niet zeggen. Het zou kunnen dat een doorbraakbloeding gaat krijgen vanwege de vergeten pillen..

  Reageer
Reageer op: Kan ik zwanger zijn?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief