zwanger door sperma dat langs vagina is gelopen

 • #1

  Ik had een vraagje, mijn vriend is pas klaat gekomen tegen mijn buik.
  Ik zat recht op dus zijn sperma liep langs mijn buik maar beneden en raakte uiteindelijk ook mijn buitenste schaamlippen.
  Hierna heb ik wel alles weg gehaald met een doekje, maar is er kans dat Er iets van sperma mijn vagina is ingegaan en er nu kans is dat ik zwanger ben?
  Ik ben een meisje van 16 en nog maagd dus ik hoop dat ik hierdoor niet zwanger kan raken.

  Reactie
  #2

  Lotte,

  De kans dat je hierdoor zwanger raakt is nihil, tenzij je het sperma met afvegen in je vagina hebt gebracht. En dat lijkt me onwaarschijnlijk.

  Dus maak je geen zorgen.
  Het zou beter zijn als jullie de volgende keer condooms gebruiken. Dan hoef je je achteraf geen zorgen te maken.

  Reactie
  #3

  Hallo ik heb een vraagje kan ik zwanger zijn ik hb sex gehad met me vriend ij is klaar gekomen op me rug maar er is ook beetje in mij maar niet veel ik pak de pil het was de laate pil kan dat ik ben 18jaar

  Reactie
  #4

  Als je de pil neemt en dat goed doet kun je niet zwanger raken. Ook niet bij de laatste pil van de strip want je blijft ook tijdens de stopweek gewoon beschermd

  Reactie
  #5

  hey ik ben een meisje van 20 en ben nog maagd , zo ik had gisteren voorapel met mn vriend en is uiteindelijk klaar gekomen bovwn mn clitoris nu ben ik me niet zeker of er ook sperma op mn vagina zat ik denk van niet , maar kan ik dan zwanger worden. als ik ng maagd ben.

  Reactie
  #6

  Als er sperma over de ingang van je vagina loopt, kun je daar zwanger van raken ook als je maagd bent.

  Reactie
  #7

  hoi ik ben een meisje van 14 en heb mijn vriendje gepijpt. Ik ben bang dat er sperma aan mijn hand zat en heb daarna mijn vagina aan geraakt kan ik nu zwanger zijn?

  Reactie
  #8

  Zo raak je niet zwanger hoor

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Een vraag.we hadden omgang gekregen met condoom maar toen hij klaar wilde komen heeft hij het condoom weg gehaald en op me anus klaar gekomen.er gleed een beetje sperma langs me vagina maar dan heeft me vriend het weg geveegd met een doekje.is er kans dat ik zwanger raakt??

  Reactie
  #10

  Zo raak je niet zwanger

  Reactie
  #11

  laatst kwam mijn vriend klaar op mijn buik. ik heb het weggeveegd met een doekje. even later heb ik datzelfde doekje snel gebruikt om mijn schaamlippen te drogen, omdat ik nog nat was. het was een onvoorzichtig foutje en ik weet niet hoe ik er bij kwam.. maar ik ben bang dat ik nu zwanger ben, ik ben nog maagd en 16 jaar oud.

  Reactie
  #12

  Zo raak je niet zwanger hoor

  Reactie
  #13

  Hoi ik heb een vraagje, ik was een beetje met mijn vriendje aan het rotzooien en toen had ik hem gepijpt, hij was niet klaargekomen maar had wel voorvocht. Dat voorvocht was hierna dus weg, maar paar minuten later raakte hij per ongeluk met zijn plasser mijn vagina aan, hier kan je toch niet zwanger door worden aangezien er geen sperma of voorvocht was? En het was alleen maar aan korte aanraking, niets meer. Uit angst had ik ook nog de morning afgerpill ingenomen de dag erna.

  Reactie
  #14

  Zo raak je sowieso niet zwanger...

  Reactie
  #15

  Ik heb sex met mijn vriend maar hij komt niet in mijn klaar.

  Nadat hij is klaar gekomen heb ik de sperma met mijn vinger in mijn vagina geduwd hoe groot is de kans dat ik zwanger kan raken ?

  Kan ik op deze manier zwanger raken als ik dit vaker zou doen?

  Reactie
Reageer op: zwanger door sperma dat langs vagina is gelopen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief