Na abortus enorme kinderwens.

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Begin September heb ik een Abortus ondergaan. Ik heb hier enorme spijt van gehad. Ik was toen samen met mijn (inmiddels EX) vriend en die wilde het kindje absoluut niet hebben. Hij was van een andere cultuur en het was onmogelijk om het kindje te houden. Ik zag dit toen zelf ook als de beste oplossing, maar achteraf heb ik ontzettende spijt.
  Ik heb hier erg veel lichamelijke en psychische klachten van gehad en loop zelfs bij de psycholoog. Omdat ik het allemaal niet kon verwerken en mijn vriend alles erg kwalijk nam heb ik het uitgemaakt. Een maand na de abortus ontmoette ik mijn nieuwe vriend. (wel erg snel, maar het voelde zo goed dat ik besloten heb ervoor te gaan).

  Ik zit alleen met een groot probleem ik heb een ernome kinderwens. Ik blijf er mee bezig. en denk ook elke maand hoe ver ik eigenlijk zou zijn in mijn (afgebroken) zwangerschap.
  We hebben afgelopen maand veel seks gehad zonder voorbehoedsmiddelen, hij is tijdens mijn vruchtbare peridode vaak klaargekomen in mij.
  Sinds 2/3 dagen (een week na mijn eisprong) heb ik enorme lage rugpijn en een beetje een trekkend gevoel in mijn linkeronderbuik.
  Ook toen ik vanmorgen opstond had ik 4x schepe stekende pijn in mijn linkeronderbuik.

  ik weet niet meer hoet het was toen ik de eerste keer zwanger was, ik kwam er pas een week na mijn NOD achter dus ik weet niet wat de kwaaltjes waren voor de NOD.

  Heeft iemand advies of heeft iemand het zelfde mee gemaakt als mij?
  Denken jullie dat ik zwanger ben??

  Alvast bedankt voor de reacties.

  Groetjes M.

  Reageer
  #2
  Reageer
Reageer op: Na abortus enorme kinderwens.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief