Hoe groot is de kans dat…

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

   

  Afgelopen 14 februari ben ik voor het laatst ongesteld geworden. Dit hield op op 18 februari. Dat was mijn laatste “pil menstruatie” ik wilde heel graag met de pil stoppen en heb dit ook gedaan. Nu heb ik gister perongeluk onveilig seks gehad. We hadden de condooms bij ons maar dit zijn we in the heat of the moment gwn vergeten. Ik weet het heel stom... maar het vervelende is, omdat ik nu aan het ontpillen ben, ik totaal geen idee heb hoe mijn cyclus uitziet. Ik weet niet of ik in me vruchtbare periode zit op dit moment en of je wel zo snel gelijk vruchtbaar bent en ready om zwanger te worden weet ik dus ook niet. Hoe groot is de kans dat ik gelijk zwanger word?
  ik ben nu op werk en ga sowieso de morning after pill nemen. We hebben gister rond 18:00 uur onveilig gevreeen en kan pas rond 16:00 de morning after pil halen ... heeft dit wel nog zin? Ben ik niet te laat?

  ik zou het echt waarderen als ik hierop antwoord zou krijgen van een professional

  dank

  simone

   

  Reageer
  #2

  Ik zou in ieder geval de map gebruiken voor alle zekerheid. Dat moet binnen 72 uur na de onveilige seks

  Reageer
  #3

  Ik heb die dag de ellaone gebruik.
  nu heb ik sinds eergister best wat kramp in me baarmoeder en vandaag opeens dikke witte afscheiding? Hoort dit bij ontpillen?

  Reageer
  #4

  Dat zal een gevolg van de MAP zijn.

  Reageer
Reageer op: Hoe groot is de kans dat…
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief