Opgeblazen gevoel, zwanger?

  • #1

    Hi iedereen

    Ik neem de anticonceptiepil elke avond rond 22u. Ik heb in de eerste week 1 pilletje vergeten in te nemen s'avonds, dus heb ik die s'ochtends voor 10u ingenomen. Die avond heb ik gewoon terug om 22u mijn pil genomen. Ik ben altijd mega strict met het nemen van de pil en vergeet bijna nooit 1 pil te nemen. Ik heb toch wat stress, aangezien ik wekelijks onveilige seks heb met men vriend en het onze intentie niet is om al aan kindjes te beginnen. (we zijn al een jaar samen en zijn allebei getest op soa's)

    Nu heb ik sinds een paar dagen last van een opgeblazen gevoel en af en toe buikkrampen. Zou het kunnen dat ik van die 1ne keer dat ik een pilletje vergeten ben zwanger kan zijn?

    Begin een beetje te stressen en zou dit weekend sowieso een zwangerschapstestje willen doen. Maar is er een kans? Of is dit echt onmogelijk?

    Reageer
    #2

    Als je de vergeten oil binnen 12 uur na het oorsoronkelijke tijdstip hebt genomen, was je gewoon beschermd

    Reageer
    #3

    Bedankt voor uw reactie.

    Ik heb de pil iets minder dan 12u later ingenomen. Dus in theorie was ik hopelijk nog beschermd.

    Reageer
    #4

    Ja hoor

    Reageer
Reageer op: Opgeblazen gevoel, zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief