Erg vermoeid, pijn linkerzij, problemen stoelgang, slechte adem

Online ZorgZus
 • #1

  Ik ben nu al bijna 2 jaar voortdurend moe. Ik heb al allerhande onderzoeken ondergaan. Cardioloog, neuroloog, maag-darm-lever, bloedonderzoeken. Het enige wat er tot nu toe al uitgekomen is, is dat ik een doorslaapprobleem heb. Daar neem ik iets voor, wat niet te geweldig helpt.
  Het probleem dat de laatste tijd meer en meer opduikt is dat ik ’s nachts pijn krijg in mijn linkerzij, waardoor het (nog meer) lastig wordt om goed te slapen. Die pijn gaat dan voor het grootste deel wel weg na het opstaan. Als ik die pijn heb merk ik ook dat ik nog meer moe ben dan anders. Verder heb ik dan ook extra last van mijn stoelgang. Meestal moet ik dan in de voormiddag een 3-tal keer naar het toilet en is mijn stoelgang vettig en soms met wat slijm. Tegen de avond is mijn stoelgang eerder normaal. Ook heb ik dan last van een zeer slechte adem. Ik heb een darmonderzoek ondergaan, coeliakie, crohn en dergelijke zijn dus uitgesloten. Ook is er getest op lipase om zo een idee te krijgen van hoe mijn pancreas werkt.

  Heeft er iemand gelijkaardige klachten? Of een idee wat het zou kunnen zijn?

  Reageer
  #2

  Typisch geval van PDS, oftewel het prikkelbare darm syndroom. Daar kun je gelukkig heel veel zelf aan doen! Wat net ontdekt is dat mensien die PDS hebben en pepermunt eten minder klachten hebben, dus zo sla je twee vliegen in een klap als het PDS is, namelijk zowel je slechte adem als de PDS wordt er beter van. Wel je tanden blijven poetsen hoor!

  Reageer
Reageer op: Erg vermoeid, pijn linkerzij, problemen stoelgang, slechte adem
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief