Evenwichtsproblemen

 • #1

  Goedemorgen,

  Sinds de zomer loop ik al met "evenwichtsklachten" en een licht gevoel in mijn hoofd.
  Ik ben een aantal keer bij mijn huisarts geweest, maar die gooit het op disfunctioneel ademhalen en een depressie.
  Nu geloofde ik dat in eerste instantie wel, want ik had wel de symptomen van chv en ik zat al een tijd niet lekker in mijn vel.
  Op gegeven moment ging ik mij wat slechter voelen. Ik kreeg tintelingen in mijn rechterbeen, had door mijn hele been een soort verzuurt gevoel en merkte licht krachtverlies.
  Nadat ik hierdoor compleet in paniek ben geraakt en ook de huisartsenpost heb gebeld (die niks voor mij konden doen) besloot ik toch maar weer een afspraak te maken bij de huisarts.
  Met mijn been was volgens haar niks aan de hand en was een gevolg van constante spierspanning, wat dus weer bij mijn stress vandaan zou komen.
  In de tussentijd heb ik (heel stom ik weet het) mijn klachten gegoogled en kwam hierbij uit op MS. Hier ben ik gigantisch bang voor geworden en heb dit ook met mijn huisarts besproken.
  Zij vertelde mij dat ze die week ervoor een bijscholing over MS heeft gehad en er niks van hierin herkende.
  Omdat ik ook al een tijd moe ben heb ik gevraagd of ik bloed mocht prikken voor vitamines. B was volgens haar niet nodig want ik ben geen vegetariƫr maar D mocht wel.
  Nu kreeg ik gister dus te horen dat ik een te kort heb.
  De dag ervoor ben ik nog bij de fysio geweest en die constateerde dat mijn nekwervels niet goed functioneren (geen idee wat ze daar precies mee bedoeld), mijn ribben vastzaten en een spier vanuit mijn nek naar schouder zit ook echt goed vast.
  Kan het zijn dat al mijn klachten dus hierdoor komen? Dus vermoeidheid, balansproblemen (dus rechtop blijven staan en alle kanten opgaan waardoor ik m'n evenwicht verlies), soms wat slappe benen (lopen gaat gewoon), snel spierpijn.
  Ik ben nog neurologisch getest door een andere huisarts en die zag niks raars.
  Als toevoeging gister nog een soort van golf door mijn lichaam gevoeld waardoor ik voor een seconde bijna door mijn benen zakte. Hierdoor weer in paniek geraakt dus zal ongetwijfeld ook iets psychisch zijn.

  Sorry voor mijn lange bericht maar ik moest het even kwijt.

  Reactie
  #2

  Je voedingspatroon kan een rol spelen, tekorten aan voedingsstoffen. Bloedonderzoek zegt niet zo heel veel. Een verschoven atlas kan ook klachten geven. Dan kan een correctie hiervan uitkomst bieden. AanvullendĀ  wellicht osteopathie.

  Reactie

  Heb je vaak last van vermoeidheid?
  En maak je je zorgen of ben je onzeker over je gezondheid?
  En heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum?

  Overweeg dan de mogelijkheid om gebruik te maken van ons kosteloos gezondheidsonderzoek.
  Meer weten?
  LEES VERDER

  doktergezondheidsonderzoek
Reageer op: Evenwichtsproblemen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief