Evenwichtsproblemen

 • #1

  Goedenavond, ik heb nu ongeveer een jaar problemen met mn evenwicht. Dit is lastig en werkt beperkend, vooral ‘s avonds. Dan ben ik vermoeider en heb ik er meer last van. Ook in drukke ruimtes heb ik er meer last van. Bij het lopen en stilstaan heb ik last. Bij stil zitten of liggen niet. De neuroloog kan me geen diagnose geven, ook niet na een MRI, Epely test etc etc. Ook heb ik accupunctuur geprobeerd. Ik loop nu bij n homeopaat in Duitsland en die geeft aan dat het om een aangedaan evenwichtsorgaan gaat. Wie kan me verder helpen? Groeten , Pedro.

  Reactie
  #2

  Hallo Pedro

  Je hebt al vanalles geprobeerd....ik neem aan als eerste een goede fysio/manueel therapeut? Mocht je deze nog niet gezien hebben dan adviseer ik je een bezoekje.

  Groetjes Thea

   

   

   

   

  Reactie
  #3

  Dan zou je naar een KNO-arts moeten gaan

  Reactie
  #4

  Je voedingspatroon kan een rol spelen, tekorten aan bepaalde voedingsstoffen. Belangrijk is om te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Homeopathie kan aanvullend werken maar als een orthomoleculair therapeut kan  kijken naar voedingspatroon, darmflora, tekorten aan voedingsstoffen enz. Gewoon bloedonderzoek zegt niet zo heel veel over tekorten.   Op alternatief gebied zijn er andere testmethoden voorhanden.

  Soms een verschoven atlas (bovenste nekwervel). Dan kan een atlascorrectie soelaas bieden. Verder kan de invloed van electro-magnetische velden van onze moderne apparatuur en wifi klachten geven omdat het zorgt voor stresshormonen in je lichaam.

  Reactie
Reageer op: Evenwichtsproblemen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief