fitness,sneller spieren en wat afvallen

 • #1

  ik ga nu al een week naar fitness ,maar ik ben bang dat ik over drie maanden nog geen resultaat zie.Ik wil graag meer spieren en licht afvallen.Ik doe een half uur roeien en ieder apparaat een keer met 3 x 15 herhalingen.Zou ik ieder apparaat 2 keer moeten doen of zwaarder moeten trainen.Is spierpijn een goede indicatie voor op de langere termijn ontwikkelen van spieren?

  Reageer
  #2

  Weinig herhalingen met een groter gewicht is de snelste manier van spieren ontwikkelen. Als je een gewicht meer dan 5x achter elkaar kan opheffen dan is het te licht. Doe elke oefening 3x met een korte pauze van 30-60 seconden ertussen.

  Spierpijn betekend dat je je spieren beschadigd hebt en het is daarom erg belangrijk om je spieren voldoende tijd te geven om te herstellen. Een beetje spierpijn kan geen kwaad, maar ga nooit spieren trainen waarin je nog spierpijn hebt. Train dezelfde spieren ook niet meer dan 1x in de 3 dagen zodat ze goed kunne herstellen en op die manier beter groeien. Een eiwitrijker dieet is erg belangrijk voor je spieren dus eet wat meer dingen zoals rundvlees, kip, ei enz.

  Als je je spieren voldoende traint en gezonder eet dan zal je vanzelf zien dat je afvalt, want als er iets is wat vet verbrand dan zijn dat wel je spieren.

  Probeer naast een half uur roeien ook een half uur op de crosstrainer te staan en train niet alleen je bovenlichaam. Het staat niet alleen mooier, die extra spieren zijn ook nog nuttig.

  http://www.amandasdiet.info

  Reageer
  #3

  Van de 2 miljoen fitnessbeoefenaars in Nederland gebruikt 8% verboden stimulerende middelen.

  Vooral middelen om af te vallen zijn populair. Ongeveer 5% van de bezoekers van fitnesscentra gebruikt middelen om extra vetmassa te verliezen. 1% gebruikt spieropbouwende middelen zoals insuline, groeihormonen en anabole steroïden. De gemelde middelen vallen allemaal onder de Geneesmiddelenwet.

  Dit blijkt uit een onderzoek van TNO en de Universiteit Utrecht naar de gezondheid en leefstijl van fitnessbeoefenaars. Het onderzoek is uitgevoerd op verzoek van het ministerie van VWS.

  Zie: http://www.dopingautoriteit.nl/media/files/documenten/2009/Rapportvolledig.pdf

  Reageer
  #4

  Anabole steroïden veroorzaken ernstige nierschade. Anabole steroïden, veelvuldig door bodybuilders gebruikt, kunnen ernstige nierschade veroorzaken. Soms zelfs zodanig, dat de nieren definitief uitvallen. Anabole steroïden zijn hormonen die vaak door krachtsporters gebruikt worden, omdat ze de spieropbouw versnellen en versterken. Ze staan erom bekend schadelijk voor de gezondheid te zijn, maar dat het risico voor de nieren zó groot is, was niet eerder bekend.

  Reageer
Reageer op: fitness,sneller spieren en wat afvallen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief