Niet weggaande bult op scheenbeen, na trap van pony.

  • #1

    Zo ongeveer 2/3 weken geleden ben ik door een pony keihard tegen mijn scheenbeen getrapt. Omdat ik op het eerste moment geen pijn voelde gig ik nog even door met rijden. a een minuut begon het pijn te doen en keek mijn instructrice of het erg blauw was. Omdat er een grote bult en een blauwe plek zat dei pij deed ben ik er toen afgegaan. De bult was die avond al een stuk verkleint maar mog niet weg. Na 2 dagen deed het ook niet zo'n pijn meer. Een week geleden zag ik dat de bult nog niet weg was. Vandaag viel er iets tegen de bult en deed het gelijk weer pijn, en werd het dikker. Zou het dan toch een scheurtje in mijn bot zijn??

    Reageer
    #2

    Dat is moeilijk te zeggen zonder röntgenfoto. Er zit in ieder geval wel een bloeduitstorting. Ga even langs bij de huisarts en laat er naar kijken.

    Reageer
    #3

    Zelfde alleen trap van een tegenstander gehad. Wat kan ik er nu aan doen, aangezien dokter gesloten is met Pasen? Helpt koelen of arniflor? Betekent scheurtje in bot dat je in gips moet?

    Reageer
    #4

    In Nederland hebben we natuurlijk ook nog een huisartsenpost die 's avonds, 's nachts en in de weekenden ( ook met feestdagen) bereikbaar zijn.
    In België is dat de arts van wacht.

    Koelen is zeker goed.

    Of een scheurtje in het gips moet hang dus van het scheurtje af. Daar is zo niets over te zeggen

    Reageer
    #5

    Ik heb  dus ook een butt op me scheenbeen  huisarts  kon noet zeggen wat het is  voelt warm aan  en is dik en pijnlijk  heb nergens tegen aan gestoten. Kwam opeens    weer   .heb nu echo laten maken krijg ik nog uitslag van ben benieuwd .

    Reageer
Reageer op: Niet weggaande bult op scheenbeen, na trap van pony.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief