Sportarts logische stap?

  • #1

    In novemeber 2016 gevallen op de bil tijdens sporten. Bijna meteen veel pijn in de benen en onderrug. Gestart met fysiothetapie, leek iets te doen. Herstel ging toch niet als gewenst. Doorgestuurd naar orthopeed. Foto's, echo en mri gemaakt. Niks op te zien. Door met fysiotherapie. Medio 2018 kreeg ik last van de bovenrug en ribben aan de rechterkant. Fysio heeft mij vlak voor de zomer weggestuurd omdat hij het niet meer wist. Ben ondertussen bij 2 chiropractors geweest en nog een andere fysio/manueel therapeut. Chiropactie hielp zeker voor de pijnlijke ribben (voor de onderrug niet echt), helaas alleen voor ongeveer 5 minuten of op z'n langst een uur en toen kwam de pijn weer terug. Mijn onderrug doet pijn als ik sta en dan naar achter buig (alsof ik mezelf in een bruggetje wil laten vallen) en mijn bovenrug en ribben doen pijn met ademen. Het voelt alsof één of meerdere ribben flink geblokkeerd zitten.
    Heb veel opgezocht over een sportarts en gelezen dat deze ook chronische klachten behandelt samen met fysiotherapeuten/manuele therapeuten. Aangezien ik nog steeds wel sport (redelijk serieus, nationaal niveau) en hierin belemmerd wordt door mijn klachten zou ik graag eens een sportarts willen zien om te kijken of deze nog iets voor mij kan betekenen. Zou dit een logische stap zijn voor mij?

    Reageer
    #2

    Je zou het in ieder geval kunnen proberen. En anders een revalidatiearts

    Reageer
Reageer op: Sportarts logische stap?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief