Pijn na echo schaamstreek

  • #1

    Beste lezer,

    Ik had een klein gezwel in mijn teelbal. Op instructie van de huisarts een echo laten maken. Gelukkig niets aan de hand maar bij de echo werd ook de liessteek meegenomen, hier werd een klein liesbreukje vastgesteld maar ik maakte mij geen zorgen ook dit komt veel voor en ik had nog nooit klachten gehad hiervan.
    Maar al bij het naar buiten lopen van het gebouw kreeg ik pijn net boven de heup en liesstreek. Aan beide zijde maar veel meer aan de zijde waar het liesbreukje werd vastgesteld. Deze zijde is ook veel langer onderzocht bij de echo. De volgende dag kon ik amper lopen en zitten. Toen heb ik de dokter gebeld en die zei dat het lijkt op een lichte kneuzing. Nu ben ik 2 weken verder. En de pijn is er nog steeds zowel in de onderbuik, heup als lies. Ik heb niet gesport ben wel actief geweest maar nu heb ik besloten even 2 weken echt rust te nemen en morgen nog eens de dokter te bellen. Heeft iemand wel eens zoiets meegemaakt? En evt uitleg geven waarom ik zo’n pijn heb na een echo, wat ik heb daar zelf nog nooit van gehoord. En evt tips voor een spoedig herstel.

    Hartelijk dank alvast

    Reageer
    #2

    Een beetje rust nemen. Het kan een irritatie zijn door het nemen van de echo zijn

    Reageer
Reageer op: Pijn na echo schaamstreek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief