Soa

  • #1

    Hallo begin augustus ben ik gepijpt hoe geoptimaliseerd de kans op syfilis? Persoon had geen wondjes of zweertjes in de mond.Na 2 weken heb ik getest op chlamydia en gonorroe dit was negatief Via soapoli-online kun je na 4 weken testen op syfilis. Is dit voldoende of moet het dan na 3 maanden nog een keer? Volgens hun moet dat namelijk genoeg zijn. Is het ook slim om te testen op micoplasma en trichomonasals je bent gepijpt of is dat uitgesloten?

    Graag advies en uw mening

    Reageer
    #2

    Mycoplasma en trichomoniasis krijg je zo niet. En 4 weken is voldoende voor syfilis.
    "Persoon had geen wondjes of zweertjes in de mond": Heb je dan eerst met een lampje een uitgebreide mondinspectie gedaan?

    Reageer
    #3

    Nee maar je gaat er van uit dat diegene de waarheid spreekt.4 weken is dus voldoende? Maar denk dat de kans klein is. Denk dat je meer risico loopt als je zelf pijpt of anale sex hebt

    Reageer
    #4

    De ene zegt 4 weken de ander 8 weken dan weer 12 weken. Nogal verwarrend Maar als 4 weken voldoende is kb ik deze week wel testen. Moet na 12 weken( 3 mnd) dan nog een keer? Of hoeft dat niet?

    Reageer
    #5

    Ze hoeven zelf niet eens te weten dat ze een soa hebben....

    Reageer
    #6

    4 weken is voor syfilis voldoende

    Reageer
Reageer op: Soa


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief