RNA test bij symptomen na 14 dagen

  • #1

    Beste lezers,
    Ik heb een vraagje bijna 3 weken geleden heb ik onveilige orale seks gehad met een raamprostituee (gebeft). Op dag 3-4 had ik keelklachten (niet echt pijnlijk zoals ik het herken, maar branderig bij slikken en die gaat over en komt weer terug gedurende de dag), daarnaast heb ik pijn in mijn hals en linker oksel en lies (ik denk lymfeklieren, maar ik voel niks. Alleen een knobbeltje onder de kaak van ongeveer 1-1,5 cm), verder had ik op dag 8 twee dagen diarree. De diarree is na twee dagen over, maar de keelklachten en pijn zijn nog aanwezig. Op dag 14 heb ik een HIV RNA test laten doen en gonorroe en chlamydia urine en keel tests. Alle testen zijn gelukkig negatief. Ondanks dat de testen negatief zijn, maak ik me nog steeds een beetje zorgen over HIV infectie, omdat mijn klachten na het contact zijn ontstaan en nog steeds aanhoudend zijn. Zijn mijn zorgen terecht en kan het dus alsnog een hiv infectie zijn, of ben ik mezelf een beetje gek aan het maken?

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Hiv stel je vast op basis van een test, niet op basis van allerlei banale klachten. De voorkeur heeft een vierde generatie combotest na zes weken.

    Reageer
Reageer op: RNA test bij symptomen na 14 dagen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief