condoom geschuurd en onveilig sexueel contact met prostitué

 • #1

  Niet echt een vraag maar wil mijn ervaring graag delen.

  Dacht ik eergisteren even in alle drukte stoom af te blazen en ging ik opzoek bij een prostitué.. even m’n hoofd leegmaken..  nou pakte dat even anders uit toen ik op het laatste moment merkte dat het condoom geknapt was.. (we hadden alleen oraal en op het laatst vaginaal kort contact)

  Ik schoot volledig in de stress.. wat nu straks heeft zij iets of loop ik risico op Hiv enz. Ze was erg aardig en relaxed en gaf aan dat ik mij nergens zorgen over hoefde te maken maar goed dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Je mind neemt rare sprongen.

  Ik ging dus als een gek op internet kijken wat je moet doen. Je leest daar de meest gekke verhalen dus de stress wordt er niet minder van. uiteindelijk las ik over PEP een kuur die je binnen 72 gestart moet zijn om een mogelijke hiv infectie te voorkomen.

  Dat is het lijkt mij. Laten we dit doen 4 weken op de blaren zitten en wat ongemakken maar dan iig geen Hiv.

  eerst naar de dokter, toen de GGD en daarna de poli. Overal hetzelfde verhaal je krijgt geen PEP omdat je maar een klein risico hebt gelopen. Lage risico factor. In Nederland geven we dan geen PEP.

  Fijn om te horen dat je een laag risico hebt maar persoonlijk hoor ik liever dat er geen risico is en wil ik eigenlijk ook zelf bepalen of ik ergens mee kan starten of niet..

  (vreemd systeem hier in NL)

  Ahhhhhh ik had het niet meer... ik kan je wel zeggen dat ik 2 nachten erg slecht geslapen heb en volledig van de leg was

  Als ik nou wist dat zij geen HIV heeft zou mij dit wel rust geven en als ik kon bewijzen dat het contact wel met een HIV positief persoon was geweest zou ik wel in aanmerking komen voor PEP. Nog 24 uur te tijd ging door mijn hoofd (nog meer druk)

  Ook realiseerde ik mij dat het voor haar natuurlijk ook dezelfde angst moet zijn. Ze probeerd ook gewoon haar leven te creeeren en dan krijg je dit..

  ik ging toch weer googelen en kwam toen op een INSTI HIV sneltest uit. https://youtu.be/wiEUV_biXQc

  Je kan dan meteen zien of je besmet bent. Niet door het huidige incident maar iig 3 maanden geleden of langer.

  Dat is het! Ik ga naar haar terug met 2 testen om te kijken of 1 van ons het heeft. Zo ja, dan kan de ander iig gelijk met PEP gaan starten.

  Je kan de testen gewoon online bestellen en/of afhalen en gelijk gebruiken.

  gelijk heb ik er een paar gehaald en ben naar haar terug gegaan. Was eerst een beetje bang of ze wel zou willen meewerken maar toen ik het haar vertelde zag ik dat er van haar ook een last was weggevallen... we zijn tenslotte allemaal mensen.

  we deden beide de test en gelukkig allebei geen HIV. Het geeft ons allebei enorm veel minder stress. Het is pas natuurlijk na 3 mnd volledig zichtbaar maar je weet wel meer. Voor mij waren die paar extra euro’s het zeker waard om niet 3 mnd in het ongewisse te blijven zitten.

  Het alle belangrijkste voor mij is dat ikzelf controle neem en hou over mijn leven. En niet zomaar bij iets neerleg.

  Nu wist ik dat de kans nog veel kleiner is en dat slaapt toch veel lekkerder 🙂

  nu nog wel testen op de andere SOAS maar dat kan al over 2 weken

  ik blijf het wel vreemd vinden dat in NL hierover niets bekend is bij de huisarts GGD ed..

  lijkt mij een goede “workaround“ om meer risico’s uit te sluiten. Ik snap niet als er steeds meer betere producten en technieken op de markt zijn dat ze niet worden toegepast. Om een paar honderd euro te besparen??

  Hmmm, Je zou bijna gaan denken dat ze meer verdienen aan de ziektes dan de oplossingen.. 😉

  Volgens mij zouden ze standaard in bordelen, clubs of de prostitué zelf 2 sets van de INSTI HIV aanwezig/bij zich moeten hebben. Dan kunnen ze gelijk bepalen zodra er iets mis is gegaan welke actie je moet gaan ondernemen.

  De prostitué zou haar klant voordat hij gaat dan eerst een test moeten laten doen als het is fout gegaan. Is toch fijn om te weten. Alle beetjes helpen volgens mij.

  Het veiligste is natuurlijk helemaal geen SEX 😉

  Dus nu ga ik mij over een paar weken weer laten testen en over 3 mnd weer voor de zekerheid. Maar ik heb iig een beter gevoel nu ik de uitslagen van de Test weet.

  hopelijk heb jij iets aan mijn verhaal gehad en kan je ook verder. Stay Relaxed, Be Nice and Be Safe...

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Reactie
Reageer op: condoom geschuurd en onveilig sexueel contact met prostitué
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief