Onveilig seks met prostitutie

  • #1

    Vorige week had ik besloten om een spa te bezoeken in Marokko om een massage te krijgen. De dame die me masseerde vroeg of ik iets extra’s wilde en toen besloten we om sex te hebben. Ze deed meteen haar kleren uit en lag op doggy positie ik vond het heel vreemd dat ze geen condoom had gegeven daarom stopte il ook echt na max 5 minuten met penetreren. Nu ben ik al een week lang aan het nadenken of ik hiv heb opgelopen of niet. Ik weet dat ik een test moet doen maar heeft iemand tips hoe ik dit het best kan doen en op welk moment en ik las ook nog ergens dat er 0,014% kans was op het oplopen van hiv kan iemand dit uitleggen?

    Reageer
    #2

    Er is een kans geweest op hiv. Kans is bij vaginaal inderdaad kleiner dan bij anaal. Maar ik zou wel testen als ik jouw was niet alleen op hiv overigens.

    4 weken na het risico kun je betrouwbaar testen op hiv type 1 met een 4de generatie test.
    Voor hiv type 2 geld 6 weken. Uitsluiten van hiv kan dus pas na 6 weken.
    Testen kan via de huisarts, GGD. Of bijvoorbeeld soa poli online.

    Reageer
    #3

    In gewikkeld antwoord.

    Hiv test (in Europa!) kan je doen vanaf zes weken.

    Andere soa (urinetest) kan je doen vanaf twee weken.

    Syfilis test (bloed) kan vanaf vier weken.

    Reageer
    #4

    Het is dus gewoon na 6 weken. Omdat je seks hebt gehad in Afrika, waar het type 2 het meest voorkomt, moet dat dus ook worden getest. Dus beide typen moeten worden getest

    Reageer
    #5

    Bedankt voor jullie antwoorden. Hoe groot is de kans dat ik hiv of een andere soa heb opgelopen? Ik las namelijk dat de kans op hiv via de vagina super klein was (natuurlijk niet helemaal uitgesloten).

    Reageer
    #6

    Hiv is geen kansrekening. Daar valt dus niks zinnigs over te zeggen.

    Reageer
    #7

    Kans is wel redelijk klein om op deze manier Hiv op te lopen. Alle testen met de zgn window periode op een rij:
    https://smartsexresource.com/for-health-providers/sti-updates/2013/08/understanding-window-periods-hiv-tests/

    Nu is het wachten geblazen of eventueel een NAAT test doen. Daarvoor nog wel 2 weken geduld hebben. Dan wel eentje nemen die HIV1 en HIV2 meeneemt. Maar gezien het toch vrij geringe risico zou ik het geld er niet insteken en na 6 weken een moderne test doen via de huisarts, eind april dus..

    Reageer
    #8

    Ik heb vandaag test gedaan voor chlamydia en gonoeroe beide negatief. Betekent dit dat de kans kleiner is om HIV te krijgen?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dat heeft er niets mee te maken. De uitlag van die test betekent dat je geen gonorroe of chlamydia hebt. Niet meer en niet minder.

    Reageer
    #10

    Ik ben 14 dagen na het risico moment negatief getest op gonoeroe en chylamidia en na 34 dagen negatief op HIV/hepatitis B en syflis. Hoe betrouwbaar kunnen deze resultaten zijn?

    Reageer
    #12

    Voor HIV geldt testen vanaf 6 weken en voor Hep B geldt testen vanaf 3 maanden

    Reageer
Reageer op: Onveilig seks met prostitutie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief