Oorzaak herpes

  • #1

    Hallo,

    Ik ben afgelopen dinsdag naar de dokter geweest met flinke vaginale klachten (deze begonnen een week daarvoor). Zij heeft mij toen verteld dat ik helaas genitale herpes heb gekregen. Ze vertelde me dat het herpesvirus waarschijnlijk de oorzaak was van mijn pijnlijk gezwollen keel (wat 2 weken geleden al begon).
    Nu heb ik een vaste relatie sinds grofweg een maand geleden (ietsjes langer). De laatste keer dat wij seks hadden was zo'n 4 dagen voordat ik ziek werd.
    De dokter vertelde me dus dat de kans groot is dat ik het van mijn vriend heb gekregen, en dat ik daar even met hem een gesprekje over moet hebben.
    Nu is mijn vraag: kan hij dit virus al bij zich hebben gedragen en mij in een later stadium van de relatie (na 1.5 week ong) besmet hebben (wij hebben regelmatig seks gehad in die 1.5 week), OF, heeft hij dit virus opgelopen vlak voordat ik het opliep (tijdens onze relatie dus)? En duidt dat dan per se op overspel?
    Wat is het meest logisch?
    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Ik vrees toch het laatste....tenzij hij een koortslip had

    Reageer
    #3

    Hoi Johan,

     

    Hoezo dan.....Herpes geeft 15% viral shedding zonder symptonen....Kan dus zijn dat hij het al veel.langer had zonder het te weten...

    Reageer
Reageer op: Oorzaak herpes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief