Wel of geen herpes?

  • #1

    Hii iedereen!

    Vandaag zijn ik en mijn vriend tegen een probleem aangelopen en we dachten eigenlijk dat het herpes is maar na een beetje lezen begin ik toch te twijfelen.

    Ik kreeg een kleine week geleden uitslag op mijn been, midden op mijn bovenbeen. En een klein beetje (doorsnede van een cm) aan de binnenkant van mijn bovenbeen. Het jeukt heel erg en het brand af en toe een beetje. Op één plek zitten er miniscule bultjes op maar die zijn al langzaam aan het verdwijnen de rest van de plekken lijkt meer op uitslag/irritatie.

    Maar de schrik sloeg er vandaag flink in toen mijn vriend ontdekte dat hij dezelfde uitslag rond zijn penis heeft. Verder heeft hij (nog) geen last van jeuk en branden gehad. En we hebben zondag voor het laatste seks gehad.

    Alleen heb ik een beetje gezocht op veel voorkomende symptomen etc. en toen kwam er vooral uit zweertjes op geslachtsdelen en bij de eerste infectie vaak symptomen van griep. Waardoor ik begon te twijfelen.

    Ik vroeg me dus af:
    - is dit herpes? of moeten we in een andere richting gaan denken
    - waarom is het dan nog niet eerder tot uiting gekomen bij een van ons beiden (want we zijn al 2 maanden samen)
    - en hoe kan het dat ik het op mijn been heb en hij rondom zijn penis?

    Alvast bedankt!!

    Reageer
    #2

    Allemaal vragen waar moeilijk antwoord op te geven is.
    Eerst zal duidelijk moeten zijn wat het voor uitslag is. Herpes zou eventueel kunnen. Daarom denk ik dat het beter is even naar je huisarts te gaan. die kan de plekjes even goed bekijken en je dan antwoord geven.

    Reageer
Reageer op: Wel of geen herpes?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief