Vraag herpes

 • #1

  Hallo.

  Ik heb nu een tijdje een vriendin en we hebben regelmatig seks. Ook gisteravond. Beschermd (met condoom) seks gehad en direct na de seks ben ik gaan plassen, en toen zag ik een rood vlekje dichtbij mijn plasbuis (aan de bovenkant). De seks was redelijk ruw en ik herinner me in ‘the heat of the moment’ niet mijn voorhuid naar achter hebben getrokken voordat ik de condoom omdeed. Het rode vlekje voel ik niets van en leek al iets minder rood te zijn vanochtend, echter ben ik misschien stom geweest en heb ik weer seks gehad.

  Nu ben ik altijd bang geweest voor zelfbesmetting tot genitale herpes (heb wel eens een koortslip) en ben daar erg voorzichtig in. Maar ik heb toch al zeker 3 weken geen koortslip meer gehad. Ik las online dat symptomen daarvan zich al eerder zouden voordoen dan dik 21 dagen later?

  ik heb daarmee twee vragen:

  1. Doet de rode vlek vóór genitale herpes ook al pijn?

  2. Zouden dit nog symptomen kunnen zijn van de zelfbesmetting door de koortslip +/- 3 weken geleden?

  Alvast enorm bedankt!

  Reactie
  #2

  hierbij ook een foto..

  Reactie
  #3

  Dat lijkt toch meer op een irritatie. De volgende keer wat minder ruw, en zeker met een condoom. Hij kan scheuren en het schuren kan dan irritatie veroorzaken

  Reactie
  #4

  Dankuwel. En wat betreft mijn vragen? Klopt het dat het bij herpes al pijn doet bij een rode vlek, bij de eerste uitbraak?

  Reactie
  #5

  Sorry voor de vele vragen hoor...

  Reactie
  #6

  Dat klopt

  Reactie
Reageer op: Vraag herpes
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief