Vraag Herpes

 • #1

  Hallo,

  Ik heb afgelopen woensdag orale seks ontvangen van een meisje, ze had geen koortslip en ik ook niet. Maar ik ben als de dood om een soa te krijgen oid. Mijn huisarts zegt dat de kans enorm klein is, en dat Herpes alleen een ‘reëele’ kans is, wanneer er een koortslip is.

   

  Dit was niet het geval, maar ik heb een klein rood vlekje op mijn eikel nu. Maar dit heb ik wel eens vaker ivm een krappe voorhuid. Maar nu mijn vraag:

  Wanneer het herpes genitalis is, zouden deze rode vlekken dan ook al enorm pijn doen? Het is nu in ieder geval 4 dagen geleden.

  Reactie
  #2

  Waarschijnlijk had het gejeukt, wellicht was het een blaasje geworden en met aanraken had het pijn gedaan. Maar ik denk dat je dokter gelijk heeft! De kans is echt heeeeeel nihil. En als je toch de symptomen van hierboven herkent, even naar de dokter om te laten kijken.

  Reactie
  #3

  je zult het even moeten afwachten of er blaasjes gaan komen

  Reactie
  #4

  Dankuwel beiden. Het rode plekje is alweer verdwenen, denk een onschuldig drukplekje.

  Reactie
  #5

  Afgelopen woensdag was het contact. Nu is het 6 dagen later en ik heb nergens last van. Kan ik er vanuit gaan dat ik geen herpes genitalis heb? Ik lees namelijk hele verschillende dingen online.

  Reactie
  #6

  Daar kun je niet zomaar van uitgaan.

  Reactie
  #7

  Oke. Maar hoelang moet ik dan wachten voordat ik kan concluderen dat ik het niet heb gekregen van deze keer?? Ik kan toch niet altijd rond blijven lopen met die angst

  Reactie
  #8

  Nee. Dat hoeft ook niet. Wacht nog 2-3 dagen af.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Vraag Herpes
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief