Wel of geen gonorroe

Online ZorgZus
 • #1

  Hi, ik heb 2.5 week geleden sex gehad met een prostituee. De daad zelf ging met condoom maar oraal zowel pijpen als beffen ging zonder bescherming.

  Een week daarna heb ik sex gehad met mijn vaste partner.

  Nu heb ik sinds twee dagen keelpijn en mijn vaste partner ook. Ik weet niet of dit gonnorroe is en vraag mij ook af of ik een evt. Orale besmetting via zoenen kan hebben doorgeven aan mijn vaste partner. Er is bij mijn vaste partner geen orale sex geweest.

  Ik heb daarnaast geen last van een druiper of iets dergelijks dus daar maak ik mij minder zorgen over omdat 90% blijkbaar symptomen heeft binnen 10 dagen. Wel laat ik morgen maar even een testje doen, just to be sure.

  Vraag: kan ik de evt. Orale gonorroe hebben doorgegeven aan mijn partner door te tongzoenen??

  Reageer
  #2

  De kans is klein maar niet onmogelijk
  Kan natuurlijk ook gewoon een keelontsteking zijn. Voor de test wel een swab van de keel laten nemen

  Reageer
  #3

  Misschien nog handig om erbij te vermelden. We hebben niet alleen last van keelpijn maar ook van een snotneus, niesen, hoofdpijn en algehele malaise. Zijn dat zaken die bij gonorroe passen of eerder bij een keelontsteking/griep.

  Reageer
  #4

  Dat lijkt meer op corona. Doe maar eens een coronatest

  Reageer
  #5

  Hi, nog even terugkomend op bovenstaande. Gisteren een test gedaan zowel keel als urine en ben nu nog in afwachting.

  Het viel mij op dat er bij het geven van het urinemonster wat witte vlokjes in mijn urine zaten. Nu kan dat van een zaadlozing zijn van de vorige dag maar ik knijp hem toch een beetje.

  Ik heb opgelet bij de daarop volgende toiletbezoeken maar zag daar geen bijzonderheden meer in mijn urine. Kan dit eenmalig zijn of is het bij een Soa repeterend?

  Reageer
  #6

  dat kan wel eens een keer voor komen

  Reageer
  #7

  Hi,inmiddels uitslagen binnen en alles negatief. Op zich goed nieuws maar hoe groot is de kans op een vals negatieve uitslag?

  Ik heb de keelswap laten doen omdat ik afgelopen week pijn in mijn keel had nadat ik 2.5 weken geleden een prostituee had gebefd. De keelpijn is nu weg dus die negatieve uitslag geloof ik wel.

  Daarnaast had ik vorige week za wat lichte grijse afscheiding uit mijn penisbuis, daarna niets meer gezien maar wel een branderig gevoel in mijn blaas.

  Nu vandaag (inmiddels ruim 3 weken na het contact pijpen) opeens weer grijze afscheiding uit de penisbuis. Samen met het pijnlijke gevoel in de blaas vraag ik mij af hoe groot de kans is op een vals negatieve test na 2.5 weken. Ik heb de test afgelopen woensdag gedaan bij onedayclinic.

  Mocht het dan geen soa zijn, wat kan het dan zijn of raad je aan de test nogmaals te doen???

  Reageer
  #8

  Even ter aanvulling nog. Uiteraard heb ik dus een keelswab en een urinetest laten doen zowel op gonorroe als chlamydia, beide negatief.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Die twee soa's zijn het dan in ieder geval niet. Mycoplasma zou wellicht wel nog kunnen. Maar dat moet dan wel via de huisarts worden getest

  Reageer
  #10

  Hartelijk dank voor je reactie. Daar heb ik idd over gelezen. Weet jij of dit soort soa goed te behandelen is? Lees hier verschillende dingen over. Denk wel dat dat het is, heb erg pijn in mijn onderbuik, onderrug en steeds meer afscheiding.

  Net de huisartsenpost gebeld i.v.m de pijn. Morgenochtend kan ik urine inleveren en dan kijken ze het na en eventueel behandeling.

  Reageer
  #11

  Het is in ieder geval te behandelen

  Reageer
  #12

  Grote kans dat dit candida / schimmel was lijkt mij. Dat doet best zeer

  Reageer
Reageer op: Wel of geen gonorroe
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief