Opnieuw GW sinds 2013 & propolis tinctuur

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi allemaal

  Ik zat in 2013 op dit forum omdat ik GW had. Ik had toen best een forse uitbraak geloof ik en de zalfjes van de huisarts werkten toen niet. Ik was wanhopig! Ik las op internet iets over propolis tinctuur en wratjes en heb het toen meteen geprobeerd. Binnen 1 week was alles weg en is toen ook nooit meer teruggekomen!! Ik was zo opgelucht. Ik heb daarna zelfs nog relaties gehad en uiteindelijk getrouwd met mijn man en samen een gezonde dochter gekregen. En al die jaren geen last van GW. Ik weet nog in 2013 dat ik mentaal er zo last van had en bang was dat ik nooit een relatie of kind zou krijgen..

  Anyway, alles was goed en was die tijd alweer helemaal vergeten, tot ik nu bijna 9 jaar later net opnieuw een plekje voel aan mijn binnenste schaamlippen. Ik herken het meteen. Echt wtf na zo lang! Ik denk dat het met mijn immuunsysteem te maken heeft want ik heb ook continu koortslippen de laatste tijd (dat speelt bij mij op bij slechte weerstand). Anders echt geen idee. Ik weet wel dat mijn man het virus ook bij zich draagt (niet via mij opgelopen) maar hij heeft er geen last van (geen uitbraken of wat dan ook) en we zijn al jaren samen. Ik ga nu dus maar weer propolis bestellen en proberen heel gezond veel fruit en groente te eten en hopelijk is het weer snel weg. Ik heb goede hoop...

  Ik vroeg me af of er mensen zijn die recentelijk nog propolis tinctuur hebben gebruikt en hier goede ervaringen mee hebben?

  Bedankt voor het lezen

  Reageer
  #2

  Ik heb gelijk propolis capsules besteld

  Reageer
  #3

  Hoi alias, ik gebruik niet de capsules maar de tinctuur 30% (ook online te bestellen). Daarmee stip ik de GW meerdere keren per dag aan. Pas wel op want de tinctuur geeft bruine vlekken op je kleren die je er niet meer uitkrijgt.

  De propolis capsules kunnen wel helpen je immuunsysteem te verbeteren las ik. Maar ik heb hier zelf geen ervaring mee, alleen met de tinctuur dus.

  Anyway ik gebruik nu 3 dagen de tinctuur en GW is alweer bijna helemaal weg. Ik voel er niks meer van alleen nog een klein plekje waar hij gezeten heeft. Dus ik ga nog even door met behandelen en dan hoop ik dat het weer 9 jaar wegblijft.

  Reageer
  #4

  Ah op zo'n manier
  Jammer ik heb de bestelling al gedaan.
  Opzich heb ik nu geen GW méér gevonden deze week.
  Dus zal het gewoon voor immuniteit booster zijn naarst de coriolus versicolor capsules.

  Reageer
  #5

  Hoi Anoniem,

  Op aanraden van jou heb ik ook propolis tinctuur besteld. Het is zojuist binnengekomen, maar het idee dat het erg vlekkerig is houdt me tegen. Kan je vertellen hoe jij het gebruikt, zonder dat het vlekken geeft?

  Reageer
Reageer op: Opnieuw GW sinds 2013 & propolis tinctuur
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief