Hoe ik ben genezen van GW

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi, ik wil in een volgende post graag toelichten wat ik heb gedaan om te genezen van GW.

    Reageer
    #8

    We zijn benieuwd 🙂 Laten we vooral ook deze positieve verhalen met elkaar delen!

    Reageer
    #9

    Ik probeer het te delen maar het forum werkt niet mee..

    Reageer
    #10

    Ik wil graag in detail vertellen hoe ik ben genezen van genitale wratten, omdat ik er van overtuigd ben dat dit tientallen van jullie ook kan helpen. De afgelopen 2+ jaren heb ik veel op dit forum gelezen en af en toe wat gepost. Ik weet hoe moedeloos je je kan voelen. Ik ben zelf ook op vele momenten tijdens deze 2+ jaren de hoop verloren. Nu had ik tijdens deze periode een vaste relatie dus was het voor mij niet het eind van de wereld, maar ik kan me voorstellen hoe kut je je voelt als je dit hebt terwijl je single bent en verder wil in je (liefdes)leven.

    **Ik leg eerst het een en ander uit en in de volgende post ga ik in op de behandeling.

    Voordat ik deze methode heb geprobeerd heb ik de traditionele route bewandeld. Eerst naar de huisarts, vervolgens naar de dermatoloog. Van beide doctoren heb ik een aantal middeltjes voorgeschreven gekregen: Condyline, Aldara en Veregen. Daarnaast heb ik ze een aantal keren laten bevriezen. Al deze middeltjes bestrijden de wratten wel, maar het was puur symptoombestrijding. Zodra een wrat kapot ging en verdween, kwam er op een andere plek weer een nieuwe. Zo ging dit 2+ jaren door. Ik heb van de dermatoloog gehoord dat dit een bekend fenomeen is bij mensen die de aandoening hebben. Je moet echt mazzel hebben dat je lichaam het onder controle krijgt, maar bij velen gebeurt dit niet.

    Reageer
    #12

    Terwijl ik moedeloos was stuitte ik op een forum topic op deze site met de naam: Een nieuwe genezing voor gw uit een recent onderzoeksrapport

    (SO naar Hans, dankjewel! Anders had ik dit nooit gevonden). Hans deelt in dit topic een studie uit Bulgarije. Link:

    https://www.ijmdat.com/wp-content/uploads/sites/3/2020/01/e220-Effect-of-combined-therapy-poly-hexamethylene-biguanide-and-Coriolus-MRL-on-human-papilloma-virus-HPV-cervical-and-vulvar-related-lesions.pdf

    Hier hebben ze Coriolus Versicolor MRL pillen gebruikt. Dit zijn pillen met vitamines en enzymen uit de paddenstoel het Elfenbankje. Nu was ik eerst wat sceptisch omdat dit maar 1 studie is en ook nog uit een oostblokland. Daarnaast kon ik geen reviews vinden van de studie, dus ik wist niet wat ik er van moest geloven. Maar als je zoekt op Coriolus en HPV op google, dan is er wel het een en ander te vinden. Zo zijn er proeven gedaan om aan te tonen of het misschien helpt tegen baarmoederhalskanker (een andere vorm van HPV). En hierin zijn ook wel veelbelovende resultaten te zien. Ik wist dus dat er wel degelijk een verband was tussen de helende werking van de paddenstoel en het HPV virus.

    Reageer
    #13

    In het topic van Hans wordt al veel gesproken over producten, maar naar mijn mening worden hier de verkeerden aangeraden. Vandaar dat ik een nieuw topic heb gestart. Als je de studie namelijk goed leest, zie je dat ze Coriolus Veriscor MRL hebben gebruikt. MRL staat voor: Mycology Research Laboratories. Dit is een instantie die paddenstoelen op een unieke wijze verwerkt in supplementen. Waar andere bedrijven vooral een extract van de paddenstoelen maken, verwerkt MRL het gehele vruchtlichaam in het supplement. Dit zorgt er volgens MRL zelf voor dat de genezende werking veel groter is omdat de enzymen beter in tact blijven. Kan een verkooppraatje zijn aangezien het van hun zelf komt, maar ik vind het wel logisch klinken en bij mij was de werking wel echt uitstekend.

     

    Ga dus echt voor deze pillen en niet voor capsules met een extract. Ik nam 3x per dag (meestal na een maaltijd) twee pillen in. In totaal dus 6 pillen per dag. Nu moet je geduld hebben want er gaat een aantal weken overheen voordat je verschil ziet (echt wel 6 – 20 weken). Belangrijk hierin is dat je ontzettend consistent blijft. Mijn advies is om een potje thuis te hebben en een potje in je tas te doen, zodat je gewoon elke dag 6 van die krengen in kan nemen. Verlies de moed niet jongens. Wees consistent en doe het gewoon. Ik ben er van overtuigd dat je er dan van af komt.

    Toen ik begon had ik nog 1 grote wrat en meerdere kleintjes. Deze zijn allemaal verdwenen, van binnen uit. Dat voelt eerlijk gezegd nog beter dan het gewoon wegbranden van de wratten. Nu heb je de binnenkant van je lichaam de handvatten gegeven om dat virus te bestrijden. En het werkt.

    De studie is in het Engels, dus kan me voorstellen dat dit voor sommigen vragen oproept. Mocht je nou vragen hebben over de studie of over dit verhaal, ik zal af en toe op dit forum kijken en ze proberen te beantwoorden. Ik ben natuurlijk geen medisch specialist zoals moderator John, maar omdat ik zo moedeloos was heb ik ontzettend veel zelfstudie gedaan. Dus ik zal m’n best doen antwoorden te geven zonder buiten mijn boekje te treden.

    Ik ga ook mijn dermatoloog bellen en er op staan dat hij de studie leest. Hij vertelde me namelijk dat steeds meer jonge mensen bij hem komen met dit probleem en dat het soms echt in de weg staat van hun levensgeluk, wat ik me heel goed kan voorstellen.

    Iedereen heel veel succes. Ik ben er heilig van overtuigd dat dit jullie kan helpen. En Hansie, nogmaals bedankt pik. Ben je eeuwig dankbaar.

    Ps. Iedereen die de methode op de JUISTE manier gebruikt, deel alsjeblieft je verhaal. Zo kunnen meer mensen zien dat het echt werkt.

    Reageer
    #14

    Yess eens met jou!! Dit heb ik ook gedaan precies op deze manier. Ik vond dit persoonlijk een heftige soa om te hebben met veel onzekerheid.

    Deze pillen helpen zeker en van binnenuit. Je wil niet de symptomen bestrijden op de huid en dat er virus achterblijft. Je wil dat je lichaam het van binnenuit klaart. Zoals jij hebt gezien; je lichaam valt het virus en de plekjes zelf aan met deze ondersteuning. Bij mij is ook alles ook verdwenen en niet meer teruggekomen, maanden later nog niet. De juiste hoge dosering is echt belangrijk precies wat jij zegt.

    Enige aanvulling die ik heb; eet gezond en ga op tijd naar bed. Coriolus is een immuunsysteem booster, maar als jij elke week naar de mac gaat, 5u slaapt per nacht, suiker en andere troep eet dan haal je jouw immuunsysteem weer onderuit.

    Ik hoop dat we hiermee allemaal mogen genezen. Het was voor mij een hele heftige tijd waarin ik me zo zwaar depressief heb gevoeld. Zoveel onzekerheid en tegenstrijdige verhalen. En dit is het enige wat echt heeft geholpen. Super dat je jouw verhaal met ons deelt met de juiste supplementen!!

    Reageer
    #15

    De link is verwijderd. Het is conform de forum regels niet toegestaan om commerciële links te plaatsen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #16

    Oke. Voor iedereen die geïnteresseerd is, ik heb de Coriolus MRL 90 tabletten gebruikt

    Reageer
    #17

    Hallo Man26, heb je ook nog die PHMB zalf gebruikt? Zoja welk merk?
    Of heb je echt alleen die Colorius pillen gebruikt?

    Reageer
    #18

    Ik slik nogsteeds 3x2 p.d. de capsules
    Maar ik smeer niet met die zalf ik had de verkeerde gekocht en die prikt.

    Ik dacht het zonder de zalf te doen en de capsules minstens een halfjaar te blijven slikken.
    Nu ga ik door tot Maart want half februari krijg ik mijn laatste gardasil 9 vaccin.
    En het schijnt dat vaccinaties 2weken de tijd nodig hebben om in te werken.

    Een paar weekjes geleden zijn er nog 2 aangestipt bij de huisarts.
    Ik hoop dat de infectie nu eindelijk over is en dat ze wegblijven.
    Ik hoop dat ik weer in sluimerstand komt of helemaal geneest natuurlijk.

    Ik heb goede hoop in iedergeval.

    Reageer
    #19

    Dank voor je antwoorden! Dus je doet die pillen + Gardacil vaccin, beiden dus.

    Hoop met je mee 🙂

    Reageer
    #20

    Edit: En multivitamine en foliumzuur schijnt ook goed voor je te immuunsysteem te zijn. Dus die slik ik óók.

    Verder gewoon gezond eten en drinken plus genoeg bewegen.... (voor mijn doen is dat genoeg 😉)

    Genoeg slaap pakken voor je lichaam te herstellen en het is ook goed voor je geest.

    Reageer
    #21

    Ik ben wel begonnen met de prontosan wondgel. Na een aantal weken had ik echter nog geen resultaat, waarna ik de zalf links heb laten liggen en verder ben gegaan met de Coriolus versicolor MRL tabletten. De zalf kan vast geen kwaad, maar ik ondervond geen positieve bijdrage.

    Reageer
    #22

    Ik vroeg waar het spul vandaan kwam en kreeg geen antwoord. Zijn jullie dan oplichters om te promoten of echte patienten?

    Waar heb je dat spul dan vandaan?

    Reageer
Reageer op: Hoe ik ben genezen van GW


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief